IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 7, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Za početak da vas sve pozdravim i da se predstavim. Zovem se Ivan,iz Beograda sam, imam 36 godina i po slobodnoj proceni nekih 150.000 km iza sebe na dva točka, od skutera do klase 650. Iako sam registrovan ovde već duže vreme, do sada se nisam oglašavao; ali sam redovni pratilac nekih putopisa i veoma cenim nekoliko članova koji mudrim savetima pomažu moto zajednicu. Inače sam pasionirani zaljubljenik enduro klase, iako sam prvenstveno vozio naked (trenutno Suzuki sv650n). Ali se nadam da će biti prilike da ostvarim i tu želju o podelim sa vama neko putešestvije ovde. Do tada, srdačan pozdrav svima! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Septembar 7, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Septembar 7, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav, Ivane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Septembar 7, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Septembar 8, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, Ivane! Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Septembar 8, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Septembar 8, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 8, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Septembar 9, 2016 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Septembar 9, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera za kilometrazu Sent from my MI 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 9, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Septembar 10, 2016 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanGrrozni 20 Napisano Septembar 11, 2016 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV650n Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro cu predstaviti i svog ljubimca i plan modifikacija na njemu. Pokupio sam dosta korisnih saveta ovde na forumu pa cu pokusati da ih primenim i na mom motoru. Naravno, sve cu to argumentovati fotkama u rubrici Uradi sam. Do tada, pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Septembar 13, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! I svaka čast na ovome da predstaviš ovde to što si i naučio ovde. Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirza_noname 0 Napisano Septembar 15, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: BiH Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege. Ja sam Mirza iz Bosne sam. Vozim yamahu majesty 400. Volio bi dobit,a naravno i dati koji savjet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...