Jump to content

Moto Zajednica

mirza_noname

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    BiH
  • Motocikl
    Yamaha Majesty 400

Poslednji posetioci profila

136 profile views

mirza_noname's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nisam nista skinuo. Neznam u kakvom je stanju sve to. Uradio bi mu kao neki servis. Sta mislite otprilike sta bi se moglo zamijenit? A mogu tek u nedjelju stavit slike posto radim.
  2. Narode sta vi mislite. Trebam da zamijenim pogonski remen i sve sto spada u pogon na svojoj yamahi. Sta da kupim i sta sve da zamijenim. I ja isto imam problem kad dajem gas. Krece tek od 4000 obrtaja.
  3. Narode sta vi mislite. Trebam da zamijenim pogonski remen i sve sto spada u pogon na svojoj yamahi. Sta da kupim i sta sve da zamijenim. I ja isto imam problem kad dajem gas. Krece tek od 4000 obrtaja.
  4. Sto se tice goriva sve je ok. Kapa je neka druga stavljena. Moguce je da ona sta zeza. Akumulator je nov stavljen. I izbacila je gresku pod brojem 42. Kad ponistimo tu gresku ne prekida vise. Cim dodje na 5200 obrtaja upali gresku i opet zeza. Desavalo mi se da u voznji ponisti gresku i onda leti. Cim spustim obrtaje ispod 6000 odma upali gresku.
  5. Narode trebam pomoc. Imam yamahu majesty 400. U startu do 4-5 hiljada obrtaja nikako nece da ide kako treba. A kad dodje do 5000 obrtaja onda vuce dobro. Ali se tu javlja novi problem. Nakon 5000 obrtaja pocne da prekida gas. Pa moram pustit gas i ponovo dat da bi ona krenula vuc. Da li je neko imao slicno nesta? I da li je to rijesio? Hvala.
  6. Pozdrav kolege. Ja sam Mirza iz Bosne sam. Vozim yamahu majesty 400. Volio bi dobit,a naravno i dati koji savjet.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja