Shaft021 388 Napisano Septembar 4, 2016 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li izmedju procesa peskiranja pa do procesa nanosenja praha za plastifikaciju postoji jos neki proces... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Septembar 4, 2016 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ciscenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Septembar 4, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da ti deo ostane na vlaznom.Sitne cestice rdje se uvuku u pore od peskarenja i onda za godinu dana pocinje da se dize plastifikacija.I potrudi se da deo ne diras mnogo rukama bez rukavica i ako ga ostavljas ostavi ga na toplom mestu. To je bar meni rekao majstor kada sam radio ram od Yamahe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shaft021 388 Napisano Septembar 4, 2016 Svaki Totalitarizam Ubija U Ime Optimizma!, 365 postova Lokacija: Neoplanta Motocikl: BMW R 1150 GS ADV Los i F 650 Dakar besni oro Prijavi odgovor kao problematičan Jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta radio cinkovanje pre plastifikacije. Trebalo bi da je bolje...ako se obije ili otpadne deo plastifikacije, da ne rdja. A pre plastifikacije, obavezno je odmascivanje, ali to bi trebalo da radi onaj ko plastificira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Septembar 5, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Najbolja varijanta pogotovo sto je kvalitet plastifikacije kod nas smesan Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Septembar 5, 2016 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam par puta radio cinkovanje pre plastifikacije. Trebalo bi da je bolje...ako se obije ili otpadne deo plastifikacije, da ne rdja. A pre plastifikacije, obavezno je odmascivanje, ali to bi trebalo da radi onaj ko plastificira. Najbolja varijanta pogotovo sto je kvalitet plastifikacije kod nas smesan Sent from my HT3 using Tapatalk Nakon peskiranja bi valjalo da se vrši dalji tretman u roku od nekoliko sati jer su tad metali skloni ubrzanoj oksidaciji. Pojedini plastifikatori imaju srestva za odmašćivanje, uklanjanje oksida i lako prajmovanje, naj bolje uraditi predhodnu galvanizaciju ako je u pitanju gvožđe, a kod aluminijuma hemijsko prajmovanje ili eloksažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...