velja 8 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Jutros na skretanju posle Brankovog mosta umalo da me žena ubije jer stadoh na crveno. Jos kad smo stali i kad sam uspeo da ne padnem ona poce da svira i da mi pokazuzje na sat ... Covek koji je normalno stao na crveno u susednoj traci zabrunda iza mene: "Batice sve sam video ako treba da ispeglamo. Gospodjo nemojte da mu dobacujete cujem vas ja." . Nisam stigao da mu se zahvalim jer nisam mogao da ukapiram sto nece da upali motor koji mi se ugasio kad sam probao da ubacim u prvu i begam od uzasne skripe iza sebe. Nije hteo da upali jer sam pri beganju stisnuo prekidac paljenja. Ako nekom neki prijatelj isprica za dogadja i ako ga identifikujete kao coveka iz susedne trake zahvalite mu se u moje ime. Gurao sam motor 800m dok sam ugledao prekidac. NOOB lol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan samo nek si ti dobro, pusti budale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 1623 Napisano Mart 31, 2008 Teoreticar ..., 12009 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jos si imao srece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 31, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moja teorija o ženama za volanom se potvrđuje iz dana u dan... > Moguće je da je to bila ista žena koja zamalo mene da pokupi kad se isparkiravala u krivini, i na mene je počela da se dere. Da ne vozi beli Opel kadet limuzinu? Mislim da su policija i sudije prema ženama suviše blagi, treba ih najgore kažnjavati, prouzrokuju nesreće gde ne treba da ih bude uopšte... > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velja 8 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Nije neki mali plavi auto. Vidi se da je nov. Ma kakav policajac, on je samo gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shesti 3 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Auckland, New Zealand Motocikl: nema Prijavi odgovor kao problematičan Ti mali novi automobilcici u kojima sede zene i devojcice su najopasniji...to su dobile "da se uce", pa se sminkaju, pisu poruke i razgovaraju telefonom dok voze...ne gledaju gde skrecu, koga ima sa strane i iza njih, a saobracajno znanje i kultura im je kriminal. I obavezno se ponasaju bahato, jer pobogu, kola im je kupio tata, muz, decko ili ko vec, da ne imenujem dalje... Licno sam gledao kad je u sred raskrsnice (da bi se pomerila, jer je izazvala zastoj, posto nije znala da skrene...znaci uopste ne vlada kolima...) jedna "devojcica" tako razluplala juga parkiranog na trotoaru, i mirne duse se odvezla kao da nista nije bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 31, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan ne znam sta vam je danas, ali kamenje previse prsti po zenama za volanom mislim da daleko veci procenat saobracajnih nesreca i opasnih situacija pocine nadrndani "šumaheri" i bahati ljudi koji zapravo ne znaju da voze nego zene makar je to moje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2005 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 2882 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mrljo, ima i toga o cemu pises, al` su Vuk, Velja i Shesti u pravu. Ja pokusavam da ispostujem svakoga ko se nadje iza, pored i ispred mene, al` ove mlade cice zamisljaju da su bas previse bitne pa se shodno tome ponasaju i u saobracaju. Kad mi se desi neki i njamanji incident sa njima, a pri-tom su apsolutno u krivu, 'one' se ponasaju kao najgore biiip , u fazonu - m`rs u p...m... ; cak iako ih ja ne izazivam na takvu reakciju. Necu da kategorizujem, ali sve vise su u trendu. Dovoljan razlog da razmisljamo i o njima, da nas iznenada ne pociste. Veljo, sta da ti kazem ? Jos jedno iskustvo vise ... po ko-zna koji put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan ...prema ženama suviše blagi, treba ih najgore kažnjavati... mali off: Žena: "To, kazni me, samo grubo, daaa..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 31, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ...prema ženama suviše blagi, treba ih najgore kažnjavati... mali off: Žena: "To, kazni me, samo grubo, daaa..." Ma kaznio bi ih ja.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja se jako bojim samo dve stvari: 1. ZMIJA 2. ZENA ZA VOLANOM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6082 Napisano Mart 31, 2008 :), 5943 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: 1400cc Prijavi odgovor kao problematičan ako vidite jednu bucmastu plavusu za volanom 524td a bmw a u zemunu ,,,bezite sto dalje ,,to je moja zena za volanom,,,, ja neverujem zenama koje voze,,,,,pogotovu ne svojoj,,,,a bogami i ostale su iste,,vrpolje se,,gledaju se u ogledalo,,psuju,,prave se naivne i samo trepcu,,,,,ma dobro si ti i prosao,,sreca pa se nije sminkala za volanom,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branko plecas 0 Napisano Mart 31, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan e batice zamalo da joj podmazes tockove a ona je jadna verovatno trazila maskaru koja joj je verovatno ispala negde u kolima tako da nije imala vremena da obrati paznju jos i na tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 48 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Statisticki zene redje ucestvuju u saoracajnim nezgodama, ali statistika ne prati KOLIO ZENAJE PRAVI UZROCNIK NESRECA U KOJIMA UCESTVUJU MUSKARCI. U pitanju su razni gafovi, recimo zena pravi polukruzno na punoj linija a muskarac iza skrece i udara u drugog muskarca a ona odlazi gundjajuci u sebi <kakvi ludaci, zasto jure<. dalje zena muskarca i to svog rodjenog muza udara tasnom u glavu a ovaj udara u banderu. Primera ima mailion, ali ih statistika ne belezi. Zenama treba dati dozvolu samo ako u roku od trideset sekundi obidju cetri cunja u rikverc. U engleskoj su sprovodili ispitivanje i cat tri su uspele da prodju (od njih pedeset), ali su zato kazu jako oprezne u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 430 Napisano Mart 31, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh ! kako bi joj se iskako po autu !!! pa bi joj onda pokazao na sat ! mamu joj ...... !!!!! > > Malo pre sam stajao sa drugarom na cosku, brbljamo i cujemo prasak ! okrenemo se a cica u pezou 307 se isparkirava u polu praznoj ulici u dupetom nabode neki malo noviji mercedes ! okrenula glavu da vidi sta se desilo pa pogleda u nas, kez, dade gas i ode !!! plavusa ! RETARD !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Mart 31, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Statisticki zene redje ucestvuju u saoracajnim nezgodama, ali statistika ne prati KOLIO ZENAJE PRAVI UZROCNIK NESRECA U KOJIMA UCESTVUJU MUSKARCI. U pitanju su razni gafovi, recimo zena pravi polukruzno na punoj linija a muskarac iza skrece i udara u drugog muskarca a ona odlazi gundjajuci u sebi <kakvi ludaci, zasto jure<. dalje zena muskarca i to svog rodjenog muza udara tasnom u glavu a ovaj udara u banderu. Primera ima mailion, ali ih statistika ne belezi. Zenama treba dati dozvolu samo ako u roku od trideset sekundi obidju cetri cunja u rikverc. U engleskoj su sprovodili ispitivanje i cat tri su uspele da prodju (od njih pedeset), ali su zato kazu jako oprezne u saobracaju. Ortaku i meni se desilo na istom mestu, kod pocetka onog mosta prema B.Brdu kod ade, srazlikom da je on imao cukanje a ja ga nekom pustom srecom izbegao. Kretali smo se skroz levom trakom i samo jednog trenutka je krenula zena da me sece, tj da se prestrojava iako me jos uvek nije prosla. sva sreca sto sam imao i jos uvek imam dobre reflekse pa sam uspeo da je nekako izbegnem. sustigao sam je i prestigao stim sto sam naglo skrenu ispred nje i izasao iz kola i sve joj po spisku dok ona meni pokazuje kako ja nisam dao migavac dok sam skretao ispred nje. a ortak je u istoj situaciji udario u neku devojku koja ga je isekla a pandurima rekla da se ona kretala skroz levom trakom na sta je pandur pitao " A on se kretao po ostrvu onda?" kod mene u kuci voze sestra i keva, ali tvrdio sam i tvrdim da keva nema pojma da vozi iako vozi vec par godina zensko razmisljanje o pojmu voznje je u 90% isto i jako pogresno a onih 10% su retko dobri vozaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...