Jump to content

Moto Zajednica

I'm mister drama

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 201 postova

Jutros na skretanju posle Brankovog mosta umalo da me žena ubije jer stadoh na crveno. Jos kad smo stali i kad sam uspeo da ne padnem ona poce da svira i da mi pokazuzje na sat ...

Covek koji je normalno stao na crveno u susednoj traci zabrunda iza mene: "Batice sve sam video ako treba da ispeglamo. Gospodjo nemojte da mu dobacujete cujem vas ja." . Nisam stigao da mu se zahvalim jer nisam mogao da ukapiram sto nece da upali motor koji mi se ugasio kad sam probao da ubacim u prvu i begam od uzasne skripe iza sebe. Nije hteo da upali jer sam pri beganju stisnuo prekidac paljenja.

Ako nekom neki prijatelj isprica za dogadja i ako ga identifikujete kao coveka iz susedne trake zahvalite mu se u moje ime.

Gurao sam motor 800m dok sam ugledao prekidac. NOOB lol.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Moja teorija o ženama za volanom se potvrđuje iz dana u dan... >:( >:(>:(  Moguće je da je to bila ista žena koja zamalo mene da pokupi kad se isparkiravala u krivini, i na mene je počela da se dere. Da ne vozi beli Opel kadet limuzinu? Mislim da su policija i sudije  prema ženama suviše blagi, treba ih najgore kažnjavati, prouzrokuju nesreće gde ne treba da ih bude uopšte...  >:( >:(>:(

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Ti mali novi automobilcici u kojima sede zene i devojcice su najopasniji...to su dobile "da se uce", pa se sminkaju, pisu poruke i razgovaraju telefonom dok voze...ne gledaju gde skrecu, koga ima sa strane i iza njih, a saobracajno znanje i kultura im je kriminal.

I obavezno se ponasaju bahato, jer pobogu, kola im je kupio tata, muz, decko ili ko vec, da ne imenujem dalje...

Licno sam gledao kad je u sred raskrsnice (da bi se pomerila, jer je izazvala zastoj, posto nije znala da skrene...znaci uopste ne vlada kolima...) jedna "devojcica" tako razluplala juga parkiranog na trotoaru, i mirne duse se odvezla kao da nista nije bilo...

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

ne znam sta vam je danas, ali kamenje previse prsti po zenama za volanom

mislim da daleko veci procenat saobracajnih nesreca i opasnih situacija pocine nadrndani "šumaheri" i bahati ljudi koji zapravo ne znaju da voze nego zene

makar je to moje iskustvo  8)

• Drug član, 2882 postova
  • Motocikl: Kliks

Mrljo, ima i toga o cemu pises, al`  su Vuk, Velja i Shesti u pravu. Ja pokusavam da ispostujem svakoga ko se nadje iza, pored i ispred mene, al` ove mlade cice zamisljaju da su bas previse bitne pa se shodno tome  ponasaju i u saobracaju. Kad mi se desi neki i njamanji incident sa njima, a pri-tom su 

apsolutno u krivu, 'one' se ponasaju kao najgore biiip , u fazonu -  m`rs  u p...m... ;  cak iako ih ja ne izazivam na takvu reakciju. Necu da kategorizujem, ali sve vise su u trendu. Dovoljan razlog da razmisljamo i o njima, da nas iznenada ne pociste.

Veljo, sta da ti kazem ?  Jos jedno iskustvo vise 8)... po ko-zna koji put.

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

...prema ženama suviše blagi, treba ih najgore kažnjavati...

mali off:

Žena: "To, kazni me, samo grubo, daaa..."

Ma kaznio bi ih ja.... ;D ;) ;D

post-2656-12878995340002_thumb.gif

• :), 5943 postova
  • Motocikl: 1400cc

ako vidite jednu bucmastu plavusu za volanom 524td a bmw a  u zemunu ,,,bezite sto dalje ,,to je moja zena za volanom,,,,

ja neverujem zenama koje voze,,,,,pogotovu ne svojoj,,,,a bogami i ostale su iste,,vrpolje se,,gledaju se u ogledalo,,psuju,,prave se naivne i samo trepcu,,,,,ma dobro si ti i prosao,,sreca pa se nije sminkala za volanom,,,

• U prolazu, 2 postova

e batice zamalo da joj podmazes tockove a ona je jadna verovatno trazila maskaru koja joj je verovatno ispala negde u kolima tako da nije imala vremena da obrati paznju jos i na tebe ;)

• Drug član, 1261 postova

Statisticki zene redje ucestvuju u saoracajnim nezgodama, ali statistika ne prati KOLIO ZENAJE PRAVI UZROCNIK NESRECA U KOJIMA UCESTVUJU MUSKARCI. U pitanju su razni gafovi, recimo zena pravi polukruzno na punoj linija a muskarac iza skrece i udara u drugog muskarca a ona odlazi gundjajuci u sebi <kakvi ludaci, zasto jure<. dalje zena muskarca i to svog rodjenog muza udara tasnom u glavu a ovaj udara u banderu.

Primera ima mailion, ali ih statistika ne belezi. Zenama treba dati dozvolu samo ako u roku od trideset sekundi obidju cetri cunja u rikverc. U engleskoj su sprovodili ispitivanje i cat tri su uspele da prodju (od njih pedeset), ali su zato kazu jako oprezne u saobracaju.

• In Mud We Trust, 1918 postova
  • Motocikl: 950ADV

Uhhhh ! kako bi joj se iskako po autu !!! pa bi joj onda pokazao na sat ! mamu joj ...... !!!!! >:( >:(>:( >:(

Malo pre sam stajao sa drugarom na cosku, brbljamo i cujemo prasak ! okrenemo se a cica u pezou 307 se isparkirava u polu praznoj ulici u dupetom nabode neki malo noviji mercedes ! okrenula glavu da vidi sta se desilo pa pogleda u nas, kez, dade gas i ode !!! plavusa !  >:( RETARD !!!

• Svrati ponekad, 471 postova

Statisticki zene redje ucestvuju u saoracajnim nezgodama, ali statistika ne prati KOLIO ZENAJE PRAVI UZROCNIK NESRECA U KOJIMA UCESTVUJU MUSKARCI. U pitanju su razni gafovi, recimo zena pravi polukruzno na punoj linija a muskarac iza skrece i udara u drugog muskarca a ona odlazi gundjajuci u sebi <kakvi ludaci, zasto jure<. dalje zena muskarca i to svog rodjenog muza udara tasnom u glavu a ovaj udara u banderu.

Primera ima mailion, ali ih statistika ne belezi. Zenama treba dati dozvolu samo ako u roku od trideset sekundi obidju cetri cunja u rikverc. U engleskoj su sprovodili ispitivanje i cat tri su uspele da prodju (od njih pedeset), ali su zato kazu jako oprezne u saobracaju.

Ortaku i meni se desilo na istom mestu, kod pocetka onog mosta prema B.Brdu kod ade, srazlikom da je on imao cukanje a ja ga nekom pustom srecom izbegao. Kretali smo se skroz levom trakom i samo jednog trenutka je krenula zena da me sece, tj da se prestrojava iako me jos uvek nije prosla. sva sreca sto sam imao i jos uvek imam dobre reflekse pa sam uspeo da je nekako izbegnem. sustigao sam je i prestigao stim sto sam naglo skrenu ispred nje i izasao iz kola i sve joj po spisku dok ona meni pokazuje kako ja nisam dao migavac dok sam skretao ispred nje.

a ortak je u istoj situaciji udario u neku devojku koja ga je isekla a pandurima rekla da se ona kretala skroz levom trakom na sta je pandur pitao " A on se kretao po ostrvu onda?"

kod mene u kuci voze sestra i keva, ali tvrdio sam i tvrdim da keva nema pojma da vozi iako vozi vec par godina

zensko razmisljanje o pojmu voznje je u 90% isto i jako pogresno a onih 10% su retko dobri vozaci

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja