Shandoo 14 Napisano Avgust 22, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Silen blok do lanca na zadnjoj viljusci mi ima lufta. Nazalost nisam ih menjao kada sam radio ram jer sam mislio da ce biti dobri ali izgleda da je plastifikacija nacela gumu, a da se posle u voznji razluftirao. Da li je iko radio zamenu? Gde moze da se odradi? Itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Avgust 24, 2016 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Evo resenja : //www.kupujemprodajem.com/MZ-silen-blok-zad-vila-par--36675291-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 25, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A el ima neko nosače motora za MZ 175? Silen, guma sa šrafom, 2 kom... Pitaj jigoro cano, trebalo bi da on ima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shandoo 14 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Voždovac, Beograd Motocikl: Suzuki SV 1000 S Prijavi odgovor kao problematičan Imam silen blokove ali me zanima mogu li se gde zameniti, izbiti, upresovati novi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 141 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 239 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dugacak sraf kao radapciger,podmazes sa tecnoscu za sudove i lagano stezes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...