mrle 8564 Napisano Avgust 17, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan jebe ga i magnet, nema kajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Направљена је кајла за магнет, истурпијана и екстра сједа. Чини ми се да ми је неко овдје написао на 2 мм да нариктам? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan U njegovom servis manuelu to pisee. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 17, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe lepo pise da platine treba da ti se otvaraju na 2.52 mm pre gmt, to mozes da regulises pomeranjem ploce, i pitanje koliko ti je kajla na pravom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Кајла је и прије била, само доста краћа, и оргинална је,сада сам само наварио пар мм да боље хвата магнет, значи нисам је помјерао, само продужио , и мислим да са њом неће бити проблема, данас ћу када дођем кући то наштеловати на 2.5 мм, надам се да ће онда бити ок све. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Ала људи драги, данас тотална хаварија. Направио мотор, наштеловао све, упали из прве, ма екстра све, мени драго што сам успио, сјео на њега, направио пар кругова, кад сам био већ скоро код куће зашкогрља нешто у деклу гдје је магнет, одмах сам помислио спаде ми магнет, догурам кући, раставим, кад оно имам шта и видјети, одпао читав онај шараф гдје иде магнет, полудио сам жив, сад не знам шта да радим, да ли да тражим радилицу? Ако има неко неки савјет, помажите... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 17, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan e zato se ode kod majstora,pa se kajla napravi tako da je dovoljno jaka da drzi magnet a slaba da pukne ako nesto negde zapne zaglavi itd. sad busi radilicu da napravis navoj unutra ili nabusi pa navari deo za navoj. .ili druga polutka radilice,jer tu ti nije lego magnet na konus od prevelike kajle pa je puklo. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Nije to zbog kajle, savrseno je leglo na nju, nego i prije je vareno, vidi se i na slici, e sad ne znam sta bi mi bilo najpametnije? novu radilicu? Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 17, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa zavari i ti. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi neko trajnije rjesenje, posto ne vjerujem da ce to izdrzati dugo, da li neki motor ima istu radilicu kao i ovaj? Posto ovo je staro, tesko da cu naci njegovu orginal... Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 17, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko nekuu ideju? Majke mi postajeem ocajan zbog ovoga motoraa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6673 Napisano Avgust 18, 2016 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljna popravka podrazumeva rasturanje i masinsku obradu. Sve ostalo je sviranje kurcu na srpski nacin. A muzika je vidim pocela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Avgust 18, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan www.ebay.com/itm/1980-Kawasaki-KE100-KE-100-Motor-Top-Bottom-End-Cases-Crankshaft-G5E-187278-/121987799215?hash=item1c670a18af:g:3GgAAOSw8vZXOQgt&vxp=mtr www.ebay.com/itm/77-78-KAWASAKI-KE-125-KD-175-CRANK-SHAFT-ROD-/252436076181?hash=item3ac65cd695:g:hlwAAOSwc1FXbJOY&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fighter1998 2 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Aprilia RS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam nasao jednu firmu u BL za masinsku obradu, hvala vam. Послато са U7 PRO уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...