Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan KW ne igraju nikakvu ulogu, samo kubikaza i godiste, provereno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 29, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam zx9r 98' god. Njegova potrošnja se kretala 4,5-6,5 litara na 100 km. A sta se sa tim gpz-om tad dešavalo i zašto je trosio toliko stvarno ne znam,lepo zdravo je radio nije bacao dim na auspuh. Ostao mi je u secanju kao velik potrosac,negde u to vreme pre desetak godina sam vozio jedan kraci period Suzukija 1100 gsxr čini mi se da je bio 95' god. I taj je trosio prilično puno,na oko je bio kao nov a u realnosti krš žešći. Ispadao je iz druge brzine i na kraju iz nepoznatog razloga zaribao. Taj Suzuki mi je bio najgora kupovina u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Avgust 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Nece motor zaribati tek tako, pogotovo ako je Japanske proizvodnje, tu su potrebne godine i godine maltretiranja od strane neodgovornih vlasnika, koji rade servis i menjaju ulje i filtere onako, kad se sete, ili ni onda..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 30, 2016 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj konkretan GPZ900R potrosi 6,3-6,5 kad se vozi do 150 km/h. Svako dodavanje gasa preko toga povecava potrosnju naravno... Tako da je moguce da potrosi i 8-9 litara kad bi se vozio 220-250 km/h Samo nadam se da niko ne vozi tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja cisto sumnjam da taj gpz 900r i moze da ide 250.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Avgust 30, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Taj gsxr 1100 ako je bio 95 god..to je vodenjak inije neki motor.....suzuki je imao dobre uljare 750-1100 od 85 do 92..i ti motori su jako dobri...posle 92 pa do pojave K modela tj posle 2000god....sve ostalo u u medjuvremenu manje vise lose.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 31, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cisto sumnjam da taj gpz 900r i moze da ide 250.. Top speed 158 mph (254 km/h)[5]samo ti sumnjaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja cisto sumnjam da taj gpz 900r i moze da ide 250.. Samo ti sumnjaj... Pa nismo ovde da bi se lagali majku mu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Avgust 31, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac upravu si taj 1100 je bio vodeno hladjenje. Do pre par godina su uljare bile popularne ovde u mom kraju. Tri drugara su vozala 750 a ni jedan nije imao drugu brzinu. U suštini lepo se vozi taj gsxr iz 91' u nizim obrtajima je bolje potezao od zxr-a a posle su bili tu negde možda je zxr za nijansu bio veseliji u vecim obrtajima. A sto se tice Gpz 900 dobro je isao,mada na prvi pogled deluje kao mrcina koja se jedva vuce po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Septembar 1, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli i o YAMAHI DIVERSION 900 S Nas dvoje stalno putujemo zajedno i sa sva tri kofera i tank torbom. Udoban, pristojno izgleda, može da potegne, vazdušara/uljani hladnjak, kardan, ne kvari se, nema suvišne elektronike i troši do 6l. pri vožnji do 130, relativno niska nabavna cena!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 1, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ja cisto sumnjam da taj gpz 900r i moze da ide 250..Top speed 158 mph (254 km/h)[5]samo ti sumnjaj Da da samo se ti nadaj...toliko je isao nov....sad posle 30 godina i ko zna koliko kilometara ako bude isao i 230 ja cu da ga pojedem celog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sinoc kupio motor,u pitanju je gsxr 91'. U pristojnom je stanju. Bice tu preko zime malo igranja ali nista strasno. Agregat i menjac fino funkcionisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 2, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor....jos ako je 1100...to ti je sve u jednom,malo kosta,ide kao djavo,delovi dzabe i najbitnije jedan od najizdrzljivijih...750 sve isto to osim sto malo losije ide.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 2, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Suzukija sam platio ravno 1000 evra. Sve je na svom mestu,plastike nisu varene i krpljene...sto bi se reklo fabricko stanje. Od potrošnog materijala trebaće mu na porolece nove gume,ostalo je ok. Danas se javio i prvi problemcic,radio je bas dobro ali je sad počela da zeza jedna svećica. Prethodni vlasnik kaže da mu je jedan karburator prelivao,to je resio sve je oprano prestelovano i u tom karbu je iglica zamenjena. Svecice nije menjao,tako da se nadam da zbog njih zeza. Al vise u sutra ako stignem tacno sta ga boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Septembar 3, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koji je jel 750 ili 1100... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki je 750,nije dimio zdravo je radio. Danas nisam stigao sutra cu videti sta ga boli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoci kupio sam 1994. Yamaha FZR 500. Svidja mi se motor, meni je vise nego dovoljno jak i brz. Trenutno je kod majstora zbog servisa prednje viljuske(menjanje ulja i semeringa 6000 din.) Bila je procurela desna vila a i nije mu bila najsjajnija amortizacija(nedostatak ulja vrv?) pa je odmah drugi dan zavrsio kod majstora. Sem toga ima celave gume, a zadnju umesto fabricke 140/60-18, 160-60-18... Ler gas mu je malo nepravilan(ne radi bas tecno, ali barem se lepo odaziva kad mu dam gas, nema "knedli") i na leru ispod 50km/h lanac kao da se zateze i otpusta pa stvara neprijatan osecaj "cimanja". Lanac mu je "obesen" tj. bas je nezategnut. Sve u svemu sem ne preterano lepog "repa" motor mi se svidja i stvarno je kao nebo i zemlja(po snazi) u odnosu na Kawasaki Eliminator EL 250 1995. 27ks koji sam prethodno imao. Hvala svima jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 26, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini Ako se lanac opusta pa zateze, onda moguce da je neravnomerno istegnut, tako da mozda ces ga morati menjati, i proveri prednji zubcanik u kakvom je stanju.I naravno, daj par slika masinerije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Octobar 26, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan A imam utisak da je to i delimicno "kontra ritam" .. Verovatno je sve pomalo, neustelovani karbovi, modifikovan auspuh, istegnut i nezategnut lanac. Tako da kad "cima" na leru, kad dam blagi gas nastavi da cima i pod gasom. Ali ako zatim pustim gas i dam ponovo onda se sve izbalansira. Ni sam ne znam, nema pravila, ali u svakom slucaju nije nista strasno nego je mozda "sve pomalo". Nekad i na leru ne cima. U obrtajima(koje cujem samo po zvuku jer mi obrtaljka ne radi) je sve kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebojsa887 45 Napisano Octobar 28, 2016 Svrati ponekad, 234 postova Lokacija: Parage Motocikl: MZ 251,suzuki rmz 250,cf moto 450l i naravno tomos automatik Prijavi odgovor kao problematičan Imaš vremena pa polako do proleća ćeš ga srediti. Nove gume,kočione pločice,lanac i lančanici su pod obavezno da se menjaju. Meni je 2007 na zxr-u pukao lanac i napravio problem(namotao se kod prednjeg lančanika i skrivio osovinicu kvačila) a tom momentu sam isao kući od Mikija Jawe sa novim lancem u rancu. Nek te masina sluzi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Octobar 28, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo je Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Octobar 29, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan moze tema pod kljuc. Pozdrav svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
webber_kg 3 Napisano Decembar 13, 2016 U prolazu, 43 postova Motocikl: Yamaha FZR 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 13, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepojka Samo jos taj oklop i masku da ufarbas ili foliju da uradis to ti jednostavnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Decembar 14, 2016 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš. Mnogo odstupa i baš bode oči. Za male pare bi mogao da izgleda puno lepše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...