Mario Gsr 92 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem zimsku postavu od bilo koje moto jakne velicine L ili XL, 2XL. Prepravicu je to je najmanji problem... Na ovaj potez sam prinudjen, kao sto sam napisao u statusu.... Komsijin pas mi je iscepkao zimsku postavu u rezance od tek kupljene jakne, otkinuo ju je sa kanapa za ves i iscepao... Ili ako je neko voljan pokloniti uz nadoknadu, od neke stare jakne koja mu nije potrebna.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To ti moze i krojac napraviti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 12, 2016 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan idi na buvljak subotom u bubanj potok velika je ponuda raznih jakni mozda da kupis neku ostecenu povoljno pa koristi ulozak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Avgust 13, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nadji neku radnu bluzu, radno odelo - zimsko sa postavom koja se skida, i, ako vec mozes da preradis, eto ti resenja. Ja sam nova radna odela poklanjao drugarima koji ih intenzivno trose, i bilo je i tih zimskih sa skidajucom postavom. Verujem da radna bluza na buvljaku ne kosta vise od jedne crvene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Buvljak pa na vojni deo,imas posebno da kupis zimski ulozak,mozda je manje od crvene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tako kupio ulozak za pantalone i montirao na obicne pantalone.Zimi vozim bicikl u njima i na minus 10. Kostao me nesto smesno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno svima, u subotu cu na Bubanj potok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano Avgust 14, 2016 motoras, 2486 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima na Kupindo neki ulozak og AGV jakne. Pogledaj pa ako ti odgovara... Inace,ja koristim od vijetnamke i meni je sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 15, 2016 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imam ja ulozak xxl od jakne koju vise nenosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...