Bojanko 106 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, Zovem se Bojan, imam 37 godina. Od prosle godine vozim Hondu nc750x.Mislim da sam i sam sebe a i druge iznenadio ulaskom u motociklizam iako je ljubav prema motorima postojala jos iz detinjstva (cale je vozio neki drndavi Tomos). Upisao sam casove i za divno cudo ih polozio iz prve (iako sam taj dan polagao sa jos 3 Valentino Rosija) a posle je neki moj prijatelj prodavao ovaj motor i ja ga uzeo na rate. Pre nego sto sam se osvestio, motor je bio kod mene spreman za voznju Inace, ovo je moj prvi motor, pravo sa bicikle koju vozim celi zivot.Trenutno vozim uglavnom samo do posla i nazad (Vozdovac <-> NBG), bojazljivo i oprezno a kada treba da idem u nepoznato, tada se planiraju krivine i ivicnjaci Od ove sezone ne ocekujem mnogo, da se oslobodim stegnutosti i steknem malo iskustva a sledece godine mozda padne i neki dalji put i jos bolja oprema (mada i sada imam sve solidno osim pantalona).Toliko od mene, za sada. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Avgust 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao imenjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Avgust 10, 2016 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao, vidjam u komšiluku od skora jedan lep 750x crveni, svaki put ostanem pogledom zarobljen za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8132 Napisano Avgust 10, 2016 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Da, crveni je lep. Mislim da je to model iz 2016te. Moj je sivo-crni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 10, 2016 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,da nisi ti negde u naselju Stepa Stepanovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Avgust 10, 2016 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,taj je Sent from my HTC Desire 510 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, u Stepi... mada mislim da nas ima vise... cini mi se da ima jedan parkiran odmah posle kruznog toka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam tu jednog sivog cini mi se, i ja sam u komsiluku, povremeno dodjem u Stepu na kafu, pa svrati kad vidis plavog NC-a. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman032 10 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Strsljen 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao.. Ne bi bilo lose neku slicicu svog dvotockasa da okacis da vidimo to cedo Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 14, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojanko 106 Napisano Avgust 15, 2016 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750xa Prijavi odgovor kao problematičan Moja masinica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...