Jump to content

Moto Zajednica

moto zurka 19 april 2008 ODZACI

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

pozivamo sve motoriste ,motoras, bajker da dodju da se zabave provozaju i provedu jer ce se prvi put u 2008 biti odrzano otvaranje sezone u Odzacima 19 aprila se u odrzava velika moto zurka prvi put ce se u Odzacima desiti nesto ovako ,mesto odrzavanja je na somborskom putu

Ocekujemo vas dobro nam dosli

q31-Pictur_thumb.jpg

nzi-Pictur_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: DRZ400SM

Cestitam sto ste uspeli u tako malom mestu da napravite moto susret,mislim malo jer poredim sa Somborom gde nemozemo ni da se provozamo a da komandir policije nejuri za nama,ovom prilikom ga puno pozdravljam.Dolazim da vas podrzim u svakom smislu.

Pedja Sombor!!!!

ove godine ce biti bolje zato sto je to ujedno i rodjendan moto kluba Odzaci i oni to organizuju sa opstinom Odzaci a ne kao prosle godine gde je bio organizator jedan kafic iz Odzaka organizacija ove godine ce biti vrh

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36

Ako izorganizujem ekipu ne vidim razlog zasto se ne bismo malo provozali. Ako bude lepo vreme onda tim prije.

• lone wolf, 525 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Od mog drustva niko ne zeli da ide >:(,pa ako nije problem da se prikljucim necijoj grupi ili nekome ko bude prolazio kroz kumane ili becej.Dosadno bi mi bilo da idem sam, javite mi ako neko bude prolazio.

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

Od mog drustva niko ne zeli da ide >:(,pa ako nije problem da se prikljucim necijoj grupi ili nekome ko bude prolazio kroz kumane ili becej.Dosadno bi mi bilo da idem sam, javite mi ako neko bude prolazio.

Ako zelish dodji do kule pa mozemo zajedno u odzake ;)

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: Kinroad 250

da li ides preko srbobrana ja iz srbobrana krecem u jedan pa mozemo zajedno do kule pa onda iz kule svi zajedno

Mogao bi CAJA do tebe u srbobranu da se nadjete pa do kule, samo se vas dvojica dogovorite.

• lone wolf, 525 postova

Idem preko srbobrana,tako da ce mo se naci oko jedan,meni odgovara,pa ce mo ici do kule pa svi zajedno.Dogovoricemo se jos. ;)

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Idemo i mi iz Temerina,pa mozes i sa nama,a posle mozemo i u Srbobran,i u Kulu.To je iz ovog pravca malo duzi put,jednostavnije je ici za Zmajevo-Ravno Selo,-Despotovo,-Pivnice,-Ratkovo,-Odzaci.Ali ako je put duzi,toliko je i bolje :)

• lone wolf, 525 postova

Meni je razlika 10 km sto mi i nije neki problem, jednostavnije je ici bar meni,posto  od srbobrana ne poznajem ni jedno mesto,sto je naj gore to su sve neka veca mesta,tako da do tamo mogu preko temerina... motoras moze da nam se pridruzi kod siriga(ako ima vremena),a nazad mozemo sa Zo_Lee do kule pa do srbobrana i onda svako na svoju stranu,sto se mene tice svejedno mi je posto meni cilj nije da jurim do tamo nego samo da stignem i da se vratim,moram da napomenem da je moj motor 125ccm i da mu je neka putna brzina oko 110-120km/h sa teretom pa da znate javite mi ako nekom budem ,,smetao,, naj vise zbog te cifre 125. :(.

• lone wolf, 525 postova

o.k. onda dogovorili smo se nacemo se u temerinu negde,a za dalje videcemo.Kada se dogovorite javite mi do sledeceg petka kada krecete.

pa mozemo zajedno mogu da dodjem i do temerina pa da idemo zajedno isto mi je isao do siriga isao do temerina a ja i caja mozemo da se nadjemo kod nadaljske raskrsnice pa da zajedno idemo do temerina,u koliko sati krecete iz temerina

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Alo Kumancanin, aj kroz ZR pa idem sa tobom. Ja bih isao ali mi dosadno da idem sam, pa ako se odlucis javi!

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

pa mozemo zajedno mogu da dodjem i do temerina pa da idemo zajedno isto mi je isao do siriga isao do temerina a ja i caja mozemo da se nadjemo kod nadaljske raskrsnice pa da zajedno idemo do temerina,u koliko sati krecete iz temerina

Sto se mene tice,meni je svejedno,ali ipak moram da upitam i ostale.Vec sam im najavio planove za put,raduju se sto cemo ici u velikoj grupi.Kada bi ti krenuo?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja