perica 1 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: k 1200 rs Prijavi odgovor kao problematičan Krecem se cesto auto-putem i uvek sam uredno platio putarinu, i uredno ponjinao familiju drzavi, ministrima itd. Jednom sam isao u Balosavu, i na izlazu Batocina, lik koji naplacuje putarinu me cudno pogledao kad sam mu pruzio karticu. Pitao me da li mogu da prodjem pored rampe, shvatio sam to kao pitanje " Koji Q... oces ti?". Rekao sam "Hvala", zguzvao onu karticu u dzep, i prosao pored spustene rampe. I nikom nista. Druga prilika. Vracam se sa jednom manjom gupom sa vecere koja se odigrala kod vodopada Lisine. Prilazimo auto-putu i krenula polemika oko naplate. Jedan od nas je bio tvrdoglav, pa smo svi posli njegovim stopama. Nismo se zaustavili ni na ulasku, ni na izlasku sa auto-puta. I opet nikom nista. Nije mene sramota platiti putarinu, ali nije mi jasno da placam isto i za VFR i za Opel Omegu. Pa omega je teza barem 6 puta i zauzima vise mesta i vremena na istom putu. Kakva su vasa iskustva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Krecem se cesto auto-putem i uvek sam uredno platio putarinu, i uredno ponjinao familiju drzavi, ministrima itd. Jednom sam isao u Balosavu, i na izlazu Batocina, lik koji naplacuje putarinu me cudno pogledao kad sam mu pruzio karticu. Pitao me da li mogu da prodjem pored rampe, shvatio sam to kao pitanje " Koji Q... oces ti?". Rekao sam "Hvala", zguzvao onu karticu u dzep, i prosao pored spustene rampe. I nikom nista. Druga prilika. Vracam se sa jednom manjom gupom sa vecere koja se odigrala kod vodopada Lisine. Prilazimo auto-putu i krenula polemika oko naplate. Jedan od nas je bio tvrdoglav, pa smo svi posli njegovim stopama. Nismo se zaustavili ni na ulasku, ni na izlasku sa auto-puta. I opet nikom nista. Nije mene sramota platiti putarinu, ali nije mi jasno da placam isto i za VFR i za Opel Omegu. Pa omega je teza barem 6 puta i zauzima vise mesta i vremena na istom putu. Kakva su vasa iskustva? Putarina koja putarina ,jel za motor :o pa to se ne placa bate,samo nonsalantno.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Mart 29, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam do skoro placao uredno, ali sam definitivno prestao pre tri nedelje kad sam isao u Djavolju Varos, i kad mi je tip rekao u Nisu cenu hteo sam da padnem. E kad sam se vracao iskulirao sam ih sto rece Pit, nonsalantno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Mart 29, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan nije uredu da se putarina isto placa za motocikli i za automobil,motor gazi samo sa dva tocka i laksije pa ujedno i manje ostecuje put, a auto gazi sa cetiri tocka i tezi je. E da vam ispricam sta mi se jedamput dogodilo na na platnoj rampi to se otprilike desilo jedno nedelju dana kada su pohapsili one sto su krali pare na napltnoj rampi ,jos dok sam imao kineza idem auto putom od Novog Sad za Batajnicu na servis i namerno sam od kuce poneo sve pare gvozdene od dinara i dva i onako sa sakom izvadim iz dzepa te gvozdenjake i dajem onom liku sto naplacuje poigleda on mene i kaze sta je to ja kazem pa pare a on mene nesto gled i przvi face a ja njemu pa zar te pare ne idu on pobesni uzme te pare i tamo breci i nije mi ni kartu dao,od sada kad god budem izao uvek cu da im nosim te sitne pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma oni i prave te krace rampe da bi mi mogli da prodjemo :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma samo prodjete kroz terminal za elektronsku naplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 29, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ova tema je vec bila,,opet ce se svadjamo dal treba da se plati ili ne,,auuu opet ce se ratuje...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Mart 29, 2008 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bila tema i sve receno... Ali opet, ne placam i necu placati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 29, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo vec. Dooooosandno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...