badzabajker 89 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo potreban mi je šraf koji drži pločice za Nissin-ove čeljusti za Bandita 1200 1997, u pitanju su četvoroklipne, možda paše i od nekog drugog modela ... 063/8282-122 Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes, ja sam kod stugara napravio sebi nove za AT od inbus srafova 12.9 kvaliteta za sitne pare. Stari bili malo pojedeni pa reko' sto da ne. Cekam ih sa niklovanja pa montaza Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Super za tu varijantu ako ne pronađem original, imaš neki kontakt za niklovanje? Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jul 25, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Dajem Djunti pa on salje, saradjuje sa nekim. A imas i u gradic Pejtonu Galvanotehnik (Bosnjacki) Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Jul 25, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sent from my LG-D802 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 25, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imas u pazovi niklovanje, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...