pero 7 Napisano Jul 23, 2016 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan http://www.021.rs/story/Info/Vojvodina/140730/Kovin-Sudar-automobila-i-motocikla-jedna-osoba-mrtva.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16379 Napisano Jul 23, 2016 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Klasično oduzimanje prednosti. Tuga. http://www.blic.rs/vesti/hronika/poginuo-motociklista-u-kovinu/1y3cbjh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 23, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poznavao decka licno ali sam ga znao iz vidjenja. Uzeo je skoro trijumfa, pre 2 meseca, tuga, Neka mu je laka crna zemlja i saucesce porodici. Drugar je danas krenuo sa njima na moto skup u Beloj crkvi, kazu da je brzina bila mala oko 60 km/h i neustupanje prava prvenstva prolaza. Decko se zvao Nenad, neki ga znaju verovatno i sa Navaka image upload no resize Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Jul 23, 2016 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,poginuo je jos jedan motorciklista kod Bele Crkve.Naisao sam na udes u povratku sa skupa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jul 24, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kad je svaki moto skup. Pokoj mu duši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Jul 24, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Нек му је лака земља. Велике су врућине па људи не носе опрему,само кацигу....памет у главу,боље и да је вруће а безбедно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 24, 2016 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Нек му је лака земља. Велике су врућине па људи не носе опрему,само кацигу....памет у главу,боље и да је вруће а безбедно. Momak je imao full opremu,sve kompletno i zakopcanu kacigu Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano Jul 24, 2016 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Нисам знао да је имао све на себи,извињавам се. Не сећам се да сам у скорије време видео неког у фул опреми. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Jul 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na moto skupu u Beloj Crkvi i covek je na mikrofot rekao da je poginuo motociklista u Kovinu, da je vozio 180 na sat.. Posle je opet rekao da je jos jedan poginuo sa bmw-om, vozac bez dozvole mu oduzeo prednost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jul 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se vracao iz Bele Crkve... Na ,oko 10km prema Kovinu video sam jeziv prizor...ali je Honda CBR bila u pitanju ? I Audi koji je zavrsio u bankini...nije mi jasno sta se desilo tamo..ali je Audi sleteo u suprutnoj traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Jul 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno..dosta smo svi vozili brzo na tom delu puta...i samo da naglasim da tu raskrsnica nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11077 Napisano Jul 25, 2016 Drug član, 547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Generalno..dosta smo svi vozili brzo na tom delu puta...i samo da naglasim da tu raskrsnica nije bilo. Na trkama vozac se trudi da memorise stazu, i onda vozi krugove po memoriji. Moze tako da vozi jer sigurno nema nikakvih promena ( krivine, nagiba, novih rupa ). Javni putevi i saobracajnice su podlozne svakodnevnim izmenama ( radovi, promene znakova, zivotinje, ostali ucesnici u saobracaju itd ), Svi mi ovo dobro znamo ali se ponasamo kao da smo na stazi. Uglavnom smo sami krivi za ono sto nam se desava. Pamet u glavu ljudi, jedan je zivot!!! Kolegi nek su siroki putevi nebeski, porodici saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...