lord_oblivion 1362 Napisano Jul 23, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam juče čačk'o mečku, uspeo sam da polomim trougao Dakle, ako neko ima polovan gornji trougao, KUPUJEM. Motor je Quingqi GY200 Cross, 2008god, prečnik štapova 35mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jul 23, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Al` si ga opravio, svaka ti cast !!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jako mudo slomiti kineza A i operisan sam u laktu Nego, pomagajte, treba mi što pre u voznom stanju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 24, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zavari,bice jace n8dgo sto je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Kod Like (Zrenjaninac) ima dobar varioc. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam juče čačk'o mečku, uspeo sam da polomim trougao Dakle, ako neko ima polovan gornji trougao, KUPUJEM. Motor je Quingqi GY200 Cross, 2008god, prečnik štapova 35mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan zavari,bice jace n8dgo sto je bilo Zavariću ali bih i pored toga da kupim ispravan ceo deo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorde obavezno nov ( polovan cijel ) dio, jer dok nekome odneses, zavaris, obradis itd. izaci ce te pola cijene novog, a mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 24, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, zato sam i otvorio ovaj oglas al' do sad niko da ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3582 Napisano Jul 24, 2016 Malinar u pokusaju, 1708 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jako mudo slomiti kineza A i operisan sam u laktu Nego, pomagajte, treba mi što pre u voznom stanju ! Drugar mi je serviser motora i pre neki dan je resio da vise ne radi kineze, kaze za sta god se uhvatis, pukne ili otpadne. Skoro popravljao skuter pola srafova mu popucalo, a drugu polovinu morao da isece, oksidirali 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...