stefanFanatic 35 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!! od kako sam promenio ulje pocelo mi se desavati da ako sam u 5 brzini ili vozim uzbrdo na manjim obrtajima i naglo dam gas da motor zavrti u prazno, kao da sam na momenat stisnuo kvacilo. Logika mi kaze da su lamele crkle. Moze li biti zbog ulja do sad sam koristio motul 4100 sada ga nisamo mogao nci pa su mi zavalili 5100 navodno da je skoro isto ako menjam lamele moram li menjati i metalne prstenove, posto vidim neko prodaje sa njima neko bez? Hvala Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1354 Napisano Jul 22, 2016 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pa sam si sebi odgovorio i to jos u PRVOJ recenici. DA , baci to ulje koje si sipao i sipaj ono koje ti se dobro pokazalo. Ne zelim da te tripujem ALI moguce je da si nabasao na fals ulje, isti sam problem imao, sipao Repsol (kobajagi vrh ulje) i ono buc, proklizava samo tako. posto su ti vec lamele dole (ako je ovo tvoja slika) onda ih lepo isperi u benzinu i vrati, ALI IH PRVO PREMERI . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jul 22, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci lamele dole? debljina bi trebala biti 3 mm? Buraz hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 23, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Dole u smislu vec skinute sa motora. Gde si kupio ulje? I koji je motor u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1354 Napisano Jul 23, 2016 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Da , izvini nisam se internet korektno izrazio, mislio sam na to da kad je već mašina otvorena i lamele izvadjene. I meni se čini da je 3mm , pogledaj u manualu koji je servisni limit, premeri i čelične ploče i one se troše. Koji motor , gde si uzeo ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Jul 24, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma ja sam u irskoj u dablinu . zamenicemo ulje, u medjuvremenu naruciti lamele pa se javljam. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1354 Napisano Jul 24, 2016 Vinyl rider, 825 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Super , treba mi neko da me saceka u Edinburgu, zena ima zelju da skoknemo do tamo. Vidi, nije pravilo da je svako ulje ispravno, svuda se desava svasta. Ako je motor funkcionisao perfektno pre zamene ulja - znaci da sa novim uljem nesto nije u redu. jel su lamele potrosene ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jul 24, 2016 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan izmjeri opruge .. možda ja ne vidim, ali koji motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Septembar 23, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo mene nakon sto godina prve 2 lamele do motora su bile dosta istrosenije nego ove krajnje, zamenio im mesta, dok ne stignu nove i sljaka kao zmaj. Samo da se zahvalim na savjetima pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3838 Napisano Septembar 23, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan I mi tebi da se zahvalimo sto si nam rekao sta vozis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefanFanatic 35 Napisano Octobar 12, 2016 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan e da ma to je replika viraga onaj sprint challenger pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...