Jump to content

Moto Zajednica

Mjesto za probleme na putu...

Recommended Posts

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

dakle,svako iskustvo je pozeljno... Koje su vam se sve zgode i nezgode desavale na putu i kako ste to rjesavali...

ja imam yamahu tako da sam postedjen ovih stvari... :) sallim se!

ajmo svi iskusni sa dosta km sigurno je bilo dosta zanimljivih situacija

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Uh, tesko pitanje. Zgoda na putu nemogu da se setim. Jer uvek otvorim cetvoro ociju. Ali nezgoda je bilo puno puta. Srecom nikad pao sa motora nisam. Hvala dragom Bogu. Ma kad sednem na motor uvek se neko nadje pametan da se ne pomeri, da mi isece put, da me "kao" nije video. Zadnje mi je bilo u subotu popodne. Krecemo ja i drugari sa miseluka, malo jaci gas i negde na 500m pre tunela u prvoj traci vidim ja ispred mene punto beli. I kad sam mu se vec dosta priblizio, on naglo poce da koci. Ja sam se presekao i imam 2-3 sec da razmislim sa koje strane da ga obidjem jer sam video da necu moci da zakocim. On se malo odvojio od leve bankine i ja mu tuda prosviram. Usporim i gledam iza i to su i moji drugari doziveli. Neka budala. Usao u prvu traku i mili lagano. Eto.

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

gadan osjecaj kad vidis da neko ispred tebe zakoci a ti znas da neces uspjeti... tu uvijek iskutvo izadje na vidjelo,uvijek pricam ljudima da je lako voziti motor ulicom,ali je problem kad treba brzo odreagovati.

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: k 1200 rs

Motor vozim vecinom van grada i na duzim relacijama. Opusteno i bez zurbe kad sam sam. Redovan servis i dobra priprema za put. U manjiom grupama vozimo molo brze , ali najiskusniji idu pvri. Za sada je ovo efikasan nacin izbegavanja poteskoca na putu.

U pocetku je bilo poteskoca jedino u oblacenju. Desavalo se da leti  ne ponesem adekvatne pantalone, pa zaglavim negde na Homolje ili Kopaonik. Bude ispod 10 stepeni, smrznem se i resim problem. Posle takve voznje moj saputnik u pantalonama nije za upotrebu neko vreme, ali i to prodje.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja