Chipac 94 0 Napisano Jul 13, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: tomos bt 50 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sutra, to jest danas uzimam bt 50 tomosa od jednog coveka iz zemuna... registrovan 300 e generalka nedavno sve super samo problem paljenje... kaze tesko palikad se zagreje a menjao ga je... i sad mene zanima koji bi mogao problem biti kod njeaga to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 14, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Rano ili kasno paljenje, prvo uzmi i podesi zazor na platinama na 0.40mm.kad to namestis....., okreci plocu sa namotajima,sve dok platine ne krenu da ti se odvajaju.kad ti klip dodje na oko 1.5mm pred gornju mrtvu tacku,to jest 1.5mm pred najvisi polozaj,i tad kad stavis magnet i vidis da ti se otprilike na toj visini platine odvajaju,zategni sve i to bi ti bilo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano Jul 14, 2016 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Na svasta ljudi misle kad kazu da je radjena generalna. Vrlo je lako moguce da ima problem sa kompresijom (znaci generalna pod znakom pitanja)...a moguci su zaista problemi i sa paljenjem. Konkrerno lose stanje komponenti, prvenstveno bobine i kondenzatora. Ako je model sa elektronikom, onda je potraga za problemom (u struji) nesto komplikovanija i skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 14, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ajd reko da postavim možda kasno pitanje... Zašto to uopšte uzimaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 14, 2016 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Toliki mu budzet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 14, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Meni isto nije jasno koja je usteda uzeti BT od 300 i dati na njega 100 i u narednih 2 3 godina jos dodati 200e na remonte. Ili kupiti dobar primerak za 20eura vise u startu i sa zadovoljstvom se vozati bez daljih ulaganja. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jul 15, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Toliki mu budzet Tako sam se i ja sje...o, imao tada toliko para i uzeo izdrndanog Tomosa, dao još toliko da ga dovedem u stanje da ga mogu prodat za iste pare. Da sam imao malo strpljenja mogao sam uzet MZa ili apriliju rs 125, naletili mi i jedno i drugo kad sam ovoga već dovezao. Iskreno ni jedno ni drugo nisu bili u dobrom stanju, ali su za BTa ipak bili motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Jul 15, 2016 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Može on sa tim BT-om lepo da se navoza,ali kolege su u pravu. Mala je razlika para do dobrog primerka,a od rite nikad neces napraviti motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...