mohikanac 1209 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da podelim slikice radova iz moje radionice u proteklih 2 meseca....nadam se da ce nekome biti interesantno,jer i ja inace obozavam da pratim razne majstorije,prerade i budzevine Aj da krenem od kx.....posto sam klr voyio iskljucivo po sumi,reko aj kupin neku laganu cvaju cisto da probam...al ne lezi vraze ne potrosi ni jedan cestit rezervoar zakova beda...za malo vrat ne slomih...sreca uvek drzim dva prsta na kvacilu pa se nekako izvuce.... Odma zatim uradim komplet masinu,wosner klip,wosner klipnjaca lezajevi,hilzna i sve redno.....napravim mesavinu sa stilovim uljem radi kao sat,ja reko aj da kupim neko bolje uzmem motul cistu sintetiku...kad motor ne predje 2km odma zalepi...rasturaj opet,poliraj klip,spakujem sve opet sa stilovim uljem radi,kako sipam motul opet zalepi.....kasnije sam pravio samo sa stilom i radio je kao sat....uvek pun gas Onda resim ja da prodam i klra i kx i da promenim motor...pa red je malo da ih nasminkam 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Prodam ja i klra i kxa i onda doteram tt 600....zapusten domacinski...ne radi kako treba...tj nikako...odma napravim metalne flansne na usisu,nastelujem karburator i radio kao sat.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan A onda jednu noc suzana kako joj ja tepam tj. gsxr 1100 uljara posle 3 godine pucanja i zavrtanja u blokadu resi da se samounisti.....otkaci se jedan ventil i napravi karambol u masini...sta je tu je...kupim drugi agregat pa rasturim oba....i od oba napakujem jedan sa najboljim delovima u mojim blokovima.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 6, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu uradjen i motor za alfetu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...