mrle 8622 Napisano Jul 5, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bavi li se neko ovim? Intersuju me samo nove stvari, nešto ovog tipa: http://www.gigatronshop.com/auto_tehnika/pioneer_deh1700ub_auto_radio_cdmp3_plejer-50445 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da jod žene u autu ima isti takav. A i ja sam imao u jednom od proslih isti ili slican, samo sa bluetooth funkcijom za telefon. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 5, 2016 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao neku od prethodnih verzija i odlicno je radio, ali sam ipak presao na Alpine-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...