DaliborBP 1234 Napisano Jul 3, 2016 BJB Maxi scooter club, 1660 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama sa foruma. Kao sto i naslov teme glasi, plan je putovanje u Novigrad. Drugar i ja imamo par dana slobodno, pa bi otisli u HR na more. Ono sto me zanima, Vasa iskustva ako je neko isao ili generalno putovanje po HR? Kroz HR relativno cesto putujem , do Vukovara ,Osijeka, ali dalje nisam bio. Mali savet sta da zaobidjem,ako odlucim da putujem... Hvala unapred na odgovorima/savetima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jul 4, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Kiro je skoro postavio temu o putu za Umag. To ti je prakticno komsiluk Novigrada. Da se ne bih ponavljao, procitaj par postova tamo pa ako te nesto bude zanimalo, pitaj. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/113950-umag-pocetak-juna-2016/?hl=umag Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Jul 8, 2016 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slicne savete smo trazili i mi..u ponedeljak se vratili sa puta po Hrvatskoj, isli ja i clan foruma Bobi krofna. Krenuli preko crne gore, Herceg novi, spavanje u Dubrovniku, sl dan voznja do Ploca, odakle krece auto put, deo puta od Ploca pa do ostrva Pag, isli auto putem, obisli smo Split, Sibenik, Zadar..zao nam je sto nismo svratili u Makarsku..no..hteli smo da izbegnemo ove grade, da bi izbegli kojekakve neprijatnosti... Prosli duz ostrva Pag, trajektom napustili ostrvo, i spavali u Novim Vinodolskima...da ne opisujemm previse, prosli skoro celu jadransku magistralu, najvise vremna proveli u Rovinju, tamo smo bili smesteni u kampu...koji inace drzi zena iz Grocke. U Srbiju se vratili preko Plitvica, usli u Bosnu pa u Srbiju.. Nikakvih neprijatnosti nismo imali, osim male uvrede kroz prozor automobila, dok smo slikali na Pagu.. Ostalo sve super, putevi odlicni, nema jurnjave, preticanja...i sl. Policija nas nije zaustavljala..mada je nismo nesto puno ni videli..par patrola na celom putovanju. Smestaj preko bookinga...i to je to, lep provod zelim...i samo lagano.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jul 8, 2016 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan U Istri navodno nikad nije bilo nekih nacionalističkih ispada. Ljudi se brinu za sebe, za svoj posao i turizam im je prioritetna okupacija. Majski tradicionalni skup u Umagu već godinama posećuju bajkeri iz bivše juge. Ali stoposto sigurnosti nema nigde, svuda ima kretena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1903 Napisano Jul 8, 2016 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Istrani su ljudi za sebe, vise Italijani nego Hrvati. Znam Istru kao svoj dzep, ziveo tamo ko klinac (bas u Umagu) i u zadnjih 15 godina bio bar 12 puta. Uglavnom se ljudi oduseve i obraduju kada cuju da smo iz Bg-a. Dole vec u Dalmaciji dan danas su neprijatnosti svakodnevna stvar. Sta da kazem... pate ljudi mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...