CrveniKimi 90 Napisano Jul 1, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, malopre vozivsi se odjednom mi je pobrljavio kilometar sat pokazavsi onu belu lampicu za blokadu obrtaje na maks tj. kao da se startovao ispocetka u toku voznje....kasnije mozda 5min ugasio mi se motor i upalio opet kao da sam dao kontakt ...sta moze biti ? Nesto me vuce da je kod kljuca problem da ne gubi kontakt negde ali nisam strucan..iskreno sam se zabrinuo malo...pa ako neko ima slicno iskustvo neka podeli ili ako neko zna sta je itd...hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jul 1, 2016 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moze da bude svasta, al naj verovatnije je da ti negde gubi kontakt. Sutra lepo nadjes neku hladovinu, pa polako uzmes da proveravas konektore ( da se nije neki olabavio ), takodje ocistis i kablove i kleme na akumulatoru. Onda voznja pa vidis dal radi kako treba il nesto zeza. U svakom slucaju, nemoj daleko od kuce - ako stane da bar bude blizu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...