Jump to content

Moto Zajednica

Od Doneg Milanovca preko Majdanpeka do Velikog buka

Recommended Posts

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere

Pošto planiram da tokom leta obiđem ovaj deo Srbije interesuje me da li je neko u skorije vreme putovao putem od Majdanpeka do Velikog buka i u kakvom stanju je ova saobraćajnica? Prema Gool maps deonica je duga 102 kilometra.

post-21874-0-04489200-1467270540.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

Posto vozis teneru,verovatno ti nece biti toliki problem...ja sam skoro isao hondom deauville od cuprije preko senjskih rudnika do vodenog buka a onda preko krepoljina i krupaje ka petrovcu...hteo sam da se ubijem sto sam krenuo tuda...rupa do rupe,zakrpa preko zakrpe...ubistvo...nekih 30-40km smo isli 2sata...

Nije problem STenera, već suvozačica koja nema nesto mnogo kilometara pod donjim delom leđa. Svojevremeno 2014. godine naš član Sale11351 je pisao putopis sa ove rute. Put je tada bio uglavnom, kao i vecina lokalnih puteva u Srbiji, poprilično rupičast pa me interesuje da li se za protekle dve godine nešto promenilo. Nabolje ili nagore sasvim je svejedno. Druga stvar Sale i njegov drugar su svraćali u Žagubicu a kao što se vidi na Google maps za tim nema potrebe. Možda mi je promakllo a možda nisu napisali nije mi jasno da li je poseta Žagubici u sklopu planirane rute ili je put kroz ovu varošicu bio njihov izbor. Uostalom hajde da se podsetimo tog putopisa:

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiwxenz4NHNAhWCPhQKHY1JDlsQFggaMAA&url=http%3A%2F%2Fforum.bjbikers.com%2Findex.php%3F%2Ftopic%2F98378-voznja-do-vodopada-veliki-buk%2F&usg=AFQjCNHWrjRV-yRuk8c5O6OmeW0rsmLzjA&sig2=iitjG69YgQfqBnaSqWIcDQ

Hvala Mico. Ako nista nisi planirao za drugu polovinu avgusta mogli bi zajedno. Mi ionako startujemo iz Sapca pa cemo preko Obrenovca a onda Smederevskim putem do Viminacijuma, pa preko u Belu Crkvu skelom, a tek onda Golubac-Donji Milanovac-Majdanpek-Veliki buk-Resavska pecina-Manasija. Planiramo jedno tri ili cetiri dana, sve zavisi da li cemo ici da obidjemo kanjon Nere. Sve u svemu lepa tura.

• Andragog, 4992 postova
  • Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS

Ja sam isao od Borskog jezera do Strmostena i Velikog Buka, makadam oko 60km prelepe prorode a bilo je deonica gde put ide kroz potok...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja