Fixa 0 Napisano Jun 29, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima imam skuter koji zelim da prodam ali mi je policija pre par meseci pisala kaznu e sad mene zanima dali mogu da ga prodam zbog te kazne to jest dali bi buduci kupac imao nekih problema oko registracije ili bilo cega drugog motor se inace ne vodi na mene vec na predhodnog vlasnika i odjavljen je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jun 29, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nisi platio kaznu a dobio si sudsko resenje da je platis,onda mozes imati problem da na primer izvadis ili produzis voz. dozvolu ili registrujes svoje vozilo.Ne znam kako ide za tudje vozilo koje si vozio jer kazes da se vodi na drugog vlasnika,a pritom je odjavljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fixa 0 Napisano Jun 29, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Skuter Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da vlasnik prevede trecem licu i tu nema problema a kazna stize meni to je moj problem ali nisam siguran dali je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...