Janjke 42 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem sve djuture delove koji su na ovom linku za 150e a vidi se sve i na slikama prilozenim ... Ako bas hocete jednu stvar deo onda cu naoraviti cenu...naravno onda je skuplje.. https://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-kawasaki-Yamaha-33382887-oglas.htm?filter_id= U slucaju da ne moze ovako da se postavi oglas obrisite moderatori ... NA nekim slikama ima precrtano crveno toga vse nemam Imam i kalupa dosta poliester kalupa za izlivanje delova od poliestera ako nekoga zanima dao bi i to povoljno... 063340470 Janjke Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan NA drugoj slici nema vise tih plocica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koja je oznaka lanac na slici....meni treba 520...u kakvom je stanju taj i koliko para.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ti odg koji je tacno lanac i sta pise na njemu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace je u skroz dobrom stanju jedino ti treba karika da ga spojis posto je rastavljen cena 25e ,ali ostaje da ti javim samo sutra koji je tacno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brkicNS 139 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan Za koji motor je taj zmigavac? Cini mi se kao da je za kawasaki gpz 500s prednji? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 16, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Koja je oznaka lanac na slici....meni treba 520...u kakvom je stanju taj i koliko para.. Ako Janjke nema imam ja 520 pa se javi na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva komada 520 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oba su u skroz dobrom stanju necu da kazem odlicnom polovni su , jedino treba karika da se spoje posto su rastavljeni ..... To mu je to ako neko hoce oba lanca mogu napraviti cenu od 4500din za oba lanca, na komad 25e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan brkicNS stvarno ne znam od cega je taj migavac , ima taj jedan orginalni jedan univerzalni i jedan za suzukija k8 a li svi rasparani Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike kalupa ovo je ne vezano za oglas gore mislim za cenu ovo je posebno .... Sve djuture ovo kalupe bi dao jako povoljno a na komad veci kalupi 50e manji 20 e .. Cena za sve komplet sa slika 250e FIKSNO Pitajte slobodno na 063340470 sta vas zanima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i poklopac sedista od ili kawe i suzukija nisam siguran 100 posto Cena 3000din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 16, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodata NISSIN kociona klesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 19, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan KN filteri prodati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Snizavam cenu za sve ako neko hoce sa prvih slika sve komplet 12000din , posto sam rasprodao neke stvari spustam cenu... A ovo dole ostaje isto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...