scofield 102 Napisano Jun 15, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji, braćo i sestre, pozivamo vas na 11 moto susret u organizaciji MK PANTER. Susret će se kao i svake godine održati u Kampu MK Panter (Apatin) gde vas očekuje dobro druženje, dobra klopa, piće, kvalitetna svirka, kao i kamp koji je u debeloj hladovini i opremljen tuševima. Ulaz za bajkere je besplatan! Što se tiče svirke za sada potvrđeno petak Osmi Dan, subota Zabranjeno Pušenje. Uskoro više informacija. https://www.facebook.com/events/1161538133898335/ Kontakt telefon: Predsednik kluba Sreto 063/303-554 , Potpredsednik kluba Žbubi 069/2512-007 Dobrodošli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 99% i ove godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svakih godina od 2009...i ove se vidimo! Apatin se jednostavno ne propušta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jun 25, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče muzike za petak Bitange, Osmi Dan i Metallica tribute band. Subota Prljavi Romeo, Zabranjeno pušenje i Dolly Bell. Dobrodošli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 25, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sta sviraju ovi Dolly Bell? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 2, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Rock, svega po malo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 3, 2016 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imali nekakav jeftiniji smestaj u apatinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Ima na stadionu izdaju sobe, cena mislim izmedju 500-1000 rsd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 6, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme se privode kraju Sent from my LG G3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
surferr 20 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Silbaš-vojvodina-Srbija Motocikl: Honda NT700VA Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Sutra stižemo, jel se opet kuva riba? Ja u Apatin obavezno Petkom stižem. Pozdrav domaćinima od Prerijskih Pasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Sutra naravno kuvanje paprikasa ☺ Dobro nam dosli! Sent from my LG G3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Imali nekakav jeftiniji smestaj u apatinuKaribo prenociste u centru SomboraCvrcak prenociste u centru Sombora Motel Beli Dvor na ulazu is Sombora iz pravca Apatina Ovo su najpovoljniji smestaji u Somboru Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra putujem na more...prvi put od 2009 moram da preskocim susret u Apatinu. Svima koji idu na susret zelim lep provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Jul 7, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ajde molim vas da mi date ime ako može i kontakt telefon čovjeka iz MK Panteri, srednjih godina, ima bradicu, dva sina, podpredsjednik je kluba ili tako nešto (izvinjavam se ako griješim)..izdaje sobe za vrijeme moto susreta, ima sobe i na Zlatiboru..Aaaa ne mogu da vjerujem da sam zaboravio kako se zove ..prošle god sam kod njega boravio, pa da se čujemo i za ovu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 7, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju evo sad sam pricao sa njim sve mu je popunjeno. Evo broj od coveka koji ima slobodnih soba 0638418382 Pero Sent from my LG G3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 8, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan biti ce tamo i nekoliko mojih Puležana, stalni su vam gosti, pa ako nije teško pozdravite ih u moje ime, oni pice dalje za RO. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Jul 8, 2016 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju evo sad sam pricao sa njim sve mu je popunjeno. Evo broj od coveka koji ima slobodnih soba 0638418382 Pero Sent from my LG G3 using Tapatalk Zahvaljujem ..drugarima sam preporučio ovaj prošli smještaj, al enka probaju i ovaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1007 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je upad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 102 Napisano Jul 9, 2016 Svrati ponekad, 16 postova Lokacija: Apatin Prijavi odgovor kao problematičan Motori free, pesaci 200 Sent from my LG G3 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...