Afrikanacc 1 Napisano Jun 13, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem original Hondin mali lančanik za RD-04.Bio bih zahvalan i za informacije o tome gde se može naći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Delta, rok dostave 7-10 dana, trebalo bi da je oko 35eur. Ako su zubi na osovini krenuli da se jedu onda bolje ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Imam za RD03 i RD07, jedan je 15 drugi 16 zuba. Odgovara li neki od ova dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara od 07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mrvo, imao sam ih u ruci pre neki dan i znam da sam uocio razliku u precniku rupe za osovinu i broju zuba, mada i rupe za srafove su drugacije. Slikacu kasnije kad dodjem kuci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Delta, rok dostave 7-10 dana, trebalo bi da je oko 35eur. Ako su zubi na osovini krenuli da se jedu onda bolje ovako nesto lancanik.jpg Ovo sa slike ne mogu bas da definisem.Ako bi mi malo pojasnio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Inace je sa 16 zuba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pravi ih Francuz sa njihovog foruma, vecom duzinom naleze na osovinu i srafovima se steze te manje ili nimalo ne radi na osovini te se ne jede. Skuplja varijanta ali kazu da su dobro resenje i cak i da sam lancanik traje duze od originala. Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,interesantno je,a da li znas odprilike cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan 40 eur i postarina (za 2 kom 20eur). Inace upravo pravi turu, nema ih stalno nego kada se nakupi ljudi za 50-ak komada kako bi cena bila niza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo,po komadu je 40 eur+10 eur postarina=50 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 14, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ga za postarinu za 1 i 2 kom i napisao mi je 20eur, verovatno je fiksno do neke tezine. Ako se odlucis za ovu varijantu mozemo da narucimo zajedno i podelimo postarinu. Ja sam skinuo skoro nov JT i stavio original lancanik ali bih za ubuduce isao na ovu varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je koncept ali se bojim da materijal od koga je radjen nije previse mek pa da se zubi brzo pojedu.Mnogo je to para za tako nesto. Video sam odlican postupak na jednom italijanskom forumu,ali mi to nije pri ruci,pokusacu sutra da postavim i slike svega toga.Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika, izvinjavam se na kasnjenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 14, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim daje to,po oznakama ne znam ali pogledacu i broj nutova kad ga skinem.Koja bi bila cena i ko ga proizvodi.Hvala na odlicnim slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Jun 14, 2016 Drug član, 1209 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan 15 evra je cena. Trebalo bi da je org. Honda kao i vecina koje imam. Bio je u kesici ali bez bar koda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Obecao sam neka slikovita resenja pa evo za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan To je kao ovaj francuski lancanik samo treba izbusiti osovinu kako treba na motoru. Nije bas elegantno resenje. Nemci su pravili adapter kao sa slike koji ucvrsti lancanik da ne seta levo desno i udara po osovini koliko je to moguce ali su izgleda prestali sa proizvodnjom. Italijani imaju nesto slicno ali kosta 110eur sa postarinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,sve je ovo budzenje,ali ako imas oko i ruku ,mozes resiti problem na jako dobar nacin i to veoma jeftino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvin`te me sto se mijesam u ovu Temu,ali meni nije jasno kakv imate problem sa fiksiranjem malog lancanika na izlazu osovinu iz mjenjaca. Stavi se lancanik na osovinu, stavi se osigurac i zakrene u zljebu osovine, pa se osigurac fiksira sarafima za lancanik i ujedno drzi lancanik u osi lanca. free image hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Afrikanacc 1 Napisano Jun 15, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Nis Motocikl: Afrika twin RD-04 Prijavi odgovor kao problematičan Branko,ne znam da li si,a izgleda da nisi,upoznat sa problematikom.Dolazi vremenom do pojave nepozeljnog lufta(zazora) u nutovima osovine i lancanika ,tako da lancanik pocinje da mrda u svim pravcima, ostecuju se nutovi sve vise i da ne bi smo menjali pogonsku osovinu menjaca pokusavamo da resavamo to na ove nacine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Najveci propust na Africi, moze doci do ovoga na slici recimo. Osovina vise nema, mada ce se izgleda praviti aftermarket. U svakom slucaju potencijalno preskup kvar Sent from my HT3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Branko,ne znam da li si,a izgleda da nisi,upoznat sa problematikom.Dolazi vremenom do pojave nepozeljnog lufta(zazora) u nutovima osovine i lancanika ,tako da lancanik pocinje da mrda u svim pravcima, ostecuju se nutovi sve vise i da ne bi smo menjali pogonsku osovinu menjaca pokusavamo da resavamo to na ove nacine. @Mrva Iskreno nisam ni slutio da moze do ovoga doci na Hondinom motoru posto sam imao par modela u posjedu, sto kod drugara i niko nije imao takav problem, ali je to ocito frabricka greska ( na tom modelu ) u kalenju ( termickoj obradi ) izlaznog dijela osovine iz mjenjaca na kojoj stoji lancanik. Ovakav kvar iziskuje zamjenu osovine ili varenje ( var je obicno tvdji od osnovnog materijala ) i novu obradu pohabanog dijela. E sad sta je jeftinije i bezbolnije ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 15, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Pogotovo ako je pretegnut lanac dolazi do problema, aftermarket lancanici mogu potencijalno ubrzati problem. Da je vise sitnijih nutova ne bi bilo problema, ovako je inzenjerski promasaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...