SlobodanR1 3097 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim gore pomenutu kacigu, pa ako može neki komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jun 7, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/hjc-17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jun 8, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, znam ja to, al to su brojke..ako ima ko kakav subejktivni doživljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Jun 8, 2016 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam FG a žena IS. Malo više ovde: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/18374-koji-model-kacige-nosimofoto/?p=1808175 Odabrao sam FG zbog materiala (kao nešto bolje komponente), dok mi se kod IS više sviđa jer ima tamni unutrašnji vizir, koji zna da zatreba. Inače cene su iste. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam IS-16, Scorpion koji takodje imam je u praksi mnogo bolja od nje. .. Magli, bucna, provetravanje slabije, posle odredjenog vremena u voznji pocinje da bude neudobna i tako... Bio sam ubedjen da ce biti drugacije. Kad pominjem Scorpion, da ne bude da ih nesto hvalim, da kažem da sam se skoro iznenadio kad sam je rastavio na sastavne komade... Unutrasnjost tacnije.. To kao deca da su se igrala...Slikao sam, pa cu mozda nekad postaviti temu da vidite zasta nam naplacuju 200,300 eura i vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jun 8, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sta je onda najblji turing izbor do 30000 dinara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 8, 2016 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja se to pitam... Bio sam ubedjen da je to ovaj segment HJC, ali jok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jun 9, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...