street fighter 19 Napisano Jun 6, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rasprodaja delova za uljaru suzuki gsxr 750...sedista, oklopi, far, lamele, korpa, komplet menjac,alternator, anlaser i jos dosta sitnica...sve jako povoljno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Jun 7, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan moze slika za hladnjak ulja sa crevima da vidim da li odgovara za 750 f Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je to povoljno? Uzeo bi komplet kvačilo korpu i lamele i ploče i opruge i.... Isto ako pasuje za GSXF Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Jun 7, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hladnjak sa crevima nemam, korpu i lamele imam...samo proveri da li je isto na f modelu pase javi. cena je koliko ti ponudis pa se nadjemo negde tu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Jun 19, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja hladnjak ulja od 1100ke..malo je cvrknut al nije busan...dao bih ga povolujno...evo recimo 1000 din za hladjak sa crevima.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 19, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan isto imam i korpu i lamele tj. kompet kvacilo za 1100ku u odlicnom stanju dacu ga za 25 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Jul 7, 2016 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala sto se ubacujes u oglas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...