Pablo 1857 Napisano April 3, 2008 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sad za vikend najavljuju kisu, tako da predlazem da naredni vikend priredimo voznju & klopu na nasem terenu - Ljig Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
samuraaaj 51 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Kula Motocikl: Stromcina Prijavi odgovor kao problematičan Zena sa kosom koja je izdvaja iz mase ljudi + tompus + uzicka rakija na stolu ... kakva kompozicija slike! ;D Samo da naglasim...da ne bi bilo zabune........shto se tiche boje kose i tompusa.....kriva sam........ali shto se tiche rakije..........nemam nikakve veze sa njom! :-X :-X :-X el sad jasno? a? Ma neeee,nema sanse! Nije Joseph dobro video. A oci se crvene od dima! Mada....na momente...kao da sam video...ma neeee! P.S- Zna Jose sta prica, nista mu ne promakne! Moze suknja! Znaci jos samo da si nadjem carapice!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano April 5, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Moze suknja! Znaci jos samo da si nadjem carapice!? Charapice?!?! pa mogu ti i njih dati.......ali..........mooooolim te.......bash ce neko gledati u njih!!! : ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da sam uspio da prebacim video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami uspeo si cestitam, nego ja se mnogo cesem po glavi, valjda gladan pa me uvatila nervoza da jem leba :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano April 17, 2008 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan cesanje po glavi je bilo"kako zamijeniti gumu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan cesanje po glavi je bilo"kako zamijeniti gumu" Ma na to sam zaboravio i sigurno je to, al kako znamo sve je proslo kako treba i sit i okrpljena tj zamenjena guma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...