Endurac 962 Napisano Jul 13, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ....a pritom sedis uspravno ko covek sto je bitno za one preko 40 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6164 Napisano Jul 14, 2016 Svakom po zasluzi, 12444 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa i preko 50... još samo ABS da radi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 853 Napisano Jul 14, 2016 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi za TDMa ali mi trenutno ta zamena ne igra ulogu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na ponudi za TDMa ali mi trenutno ta zamena ne igra ulogu ! ok ja sam ponudio ako nesto tu sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 853 Napisano Avgust 8, 2016 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo osvezim oglas Nova kilometraza 85200 Nova cena 2200e Inace nisam napomenuo motor poseduje ABS i TCS (kontrolu proklizavanja) ali trenutno nisu u funkciji jer je neispravan senzor koji se nalazi na zadnjem tocku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 947 Napisano Avgust 9, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan imao sam priliku da probam, zbog kupovine, motor iz oglasa i zaista je u odlicnom stanju ali za mene, ipak, previse tih 300 kila... nekog spretnijeg deliju ce ova honda prilicno da usreci a clanu @NIKOLA1 zelim sto skoriju prodaju, momak je skroz korektan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 9, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Da sam prodao bandita,razmisljao bi,vako samo gledam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 853 Napisano Septembar 18, 2016 MK Obrenovac, 572 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pan Erotika je prodata ! Novom vlasniku zelim mnogo predjenih kilometara, da se navoza sa njom i da ga lepo sluzi Ustalom da ga sluzi kao sto je mene sluzila i nema brige ! Pozdrav 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...