banedirt 1 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Srbija, Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam polovnu, veom dobro ocuvanu Cagiva Mito 125-icu '91 godiste. Sredjena je i ocuvana stvarno dobro. Sad posto prvi put imam 125-icu uopste pa se ne razumem oko sauha. Zasto kada dam sauh nece da primi gas odmah nego prvo pocne da se gusi, ja stisnem kvacilo pa ono pocne da nabija obrtaje pa krene? Da li je to normalno ili je u necemu problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Ni ne treba da ga gasiras dok je pod "sauhom", on ti sluzi samo da upalis motor dok je hladan i da ga pustis da odradi malo na leru dok se zagreje. Ako si nestrpljiv i odmah kreces i u voznju po paljenu opet nije dobro da ga vrtis u obrtaj dok je hladan vec polako sa malim gasom.... zagrejanom motoru ne treba sauh i mora da prima gas bez problema inace nesto nije u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...