Savic019 14 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Maska - donji spojler (ralica),ne znam tacno od kog je motora. Pogodna je za preradu motora u street-a ili kao nadogradnja na naked motorima. Cena neka bude nekih simbolicnih 20e,moguc svaki dogovor,moguca i zamena za bilo koju moto opremu,ili ako ima neko dobru polovnu-novu zadnju gumu 130-70/17 uz moju doplatu naravno. Kontakt: 064-334-87-94 ili inbox. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to donji deo oklopa (korito), pre nego ralica. Ali moze i da posluzi kao ralica.... Naci ce se vec neko ko ce prepoznati sa kojeg motora! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i meni lici kao donji oklop,ali odlicno moze da posluzi kao ralica,odlican oblik ima.Ako nego zna od kog je motora,neka napise,pomocice i meni a i drugima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Maj 30, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno ! Moguc dogovor oko cene,moze i zamena za razno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...