Jump to content

Moto Zajednica

einhel sobna klima na prodaju

Recommended Posts

• Cool tip, 2146 postova
  • Motocikl: MT 09 Tracer

Stajala u kutiji,odlicno hladi i radi,ima odvodno crevo.130 evra,ili menjam za zidnu klimu sa spoljnom jedinicom,noviju,moze i osmica...

post-13797-0-24806300-1464003501.jpg

post-13797-0-48902700-1464003504.jpg

post-13797-0-26465900-1464003507.jpg

post-13797-0-63559400-1464003510.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Cool tip, 2146 postova

Evo za kolege sa foruma 60 evra i nosi.Ladis lepo kucu,vikendaju,garazu sta god hoces,samo je setas...A ladi ubiva... :takoje:

• Podržavam 1

• Cool tip, 2146 postova

Ljudi ko mi prvi posalje poruku da je kupio sa podacima taj je kupio.Jos niko to nije rekao...ili na 0646825522.

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Siguran sam da se Sale neće naljutiti što zloupotrebljavam njegovu temu, ali iz najboljih namera, obzirom da sam primetio da ima zainteresovanih za kupovinu Saletove klime (koja je već prodata). Želim da vam ukažem na mogućnost nabavke tehničke robe u Smederevskoj Palanci, četvrtkom, kada je veliki buvljak.Moj drugar tamo kupuje razne (ispravne) tehničke stvari, donete iz inozemstva, po relativno niskoj ceni. Meni je kupio Isušivač vlage iz prostorija, koji odlično radi, za malu kintu. Normalno, većina stvari ne poseduje originalnu kutiju, kao što je ima Sale, nema garancije, ali se može na licu mesta isprobati,

Još jednom se izvinjavam Saletu, nije mi namera da mu off-ujem temu, (mislim da je prodao po, za Maskija,  veoma povoljnoj ceni), moj jedini poriv je da kolegama dam informaciju, koja će im, možda, značiti.  

• Šumadinac, 1581 postova
  • Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion

Otvoriću novu temu, u podforumu Razno, da više ne zloupotrebljavamo Saletovu. Imaćeš tamo odgovor.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja