Pustolov 1125 Napisano Jun 29, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 29, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan I lagano nazad, istim putem, kroz istu rupu u zidinama.... A po izlasku, još neki turisti koji traže put unutra, raspituju se za naš poduhvat, videvši odakle dolazimo. Odustaju. Međutim jedna Holanđanka, saslušavši nas pažljivo, odlučuje se da krene našim stopama, iako se uskoro smrkava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jun 29, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Jul 3, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Posle tri noći odmora, temeljnog ribanja i obilaska tvrđave i samog grada, napuštamo Metoni i krećemo put istocne obale Peloponeza. Dan je sunčan, put je suv - šta se drugo poželeti može? Vozimo se po krivudavom putu do mesta Koroni, koje je udaljeno svega 15 - tak minuta od Metonija. Tu stajemo da popijemo kafu. Mestašce je jako prijatno i ljupko, razvijenije, živopisnije i lepše od Metonija. U gradu se nalazi tvrđava, daleko manja od one u Metoniju, ali jednako zapuštena. Na žalost, nemamo vremena da je razgledamo. Koroni je smešten u brdu, na litici iznad mora. Ulice su uske i strme, a kuće su uzidane u stene, tako da svaka ima pogled na more. Mesto podseca na mala ribarska mesta na jugu Italije. Uopšte ne liči na grčka turistička sela - nema novih objekata ni hotela. Prošetali smo Koronijem, posetili pravoslavnu crkvu posvećenu Sv. Đorđu (da svako okaje svoje grehove) i nastavili put dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tataenozec 72 Napisano Jul 4, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Motocikl: Kawasaki Vulcan S 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra, ja obožavam ta stara primorska mesta... Ježim se od high turbo mega sega ultra space građevina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Jul 5, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Само напред , слике Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 17, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan E sad znam da smo ista krvna grupa I rezus faktor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 17, 2016 Drug član, 2109 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim svima mozemo da damo a samo od sebe da uzmemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Februar 23, 2019 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7818 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 2983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih recimo sve vidim preko Tt, dok na kompu nema slikaПослато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Februar 23, 2019 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Bigor je napisao: Ja ih recimo sve vidim preko Tt, dok na kompu nema slika Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока TNX za info. Kod mene se ni preko TT na telefonu ne vide te fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7818 Napisano Februar 23, 2019 Drug član, 2983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i u temi "Gajba na moru" su takodje vidljive, ostale nisam ni otvarao Послато са Redmi 4X уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1014 Napisano Februar 23, 2019 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Pustolov je napisao: Slučajno otkrih da je ova i pet drugih mojih tema, objavljenih od jula 2013 do avgusta 2017 odjednom, naprasno, ostala bez svih fotografija koje sam ja kačio. Fotke drugih forumaša u tim pričama su i dalje vidljive. Slike su postavljane preko „Postimage.org“, kao i fotografije iz mojih priča posle leta 2017, koje su i dalje vidljive. Provrerio sam na „Postimage“-u i sve te fotografije koje su bukvalno nestale, i dalje stoje na tom sajtu za deljenje snimaka, bez bilo kakvih promena, proverio sam. Molim admine za pomoć. Ako je potrebno obezbediću pristup na „Postimage“, ali vas molim za „spas“ ovih dragih uspomena. Postimg je promenio TLD. 1.Svim tvojim slikama koje imaju adrese: https://s20.postimg.cc/gfyqak7v1/IMG_7735.jpg 2.Nova adresa je sada: https://s20.postimg.cc/gfyqak7v1/IMG_7735.jpg 3.A kad ukucas izmenjenu adresu u pretrazivacu, pojavi se ta slika (IMG_7735.jpg) ali sa potpuno novom adresom (redirekcija na novi server verovatno): https://postimg.cc/QFphwNV6 Treba probati da svim adresama slika prvo zamenis samo TLD (umesto org upises cc), pa da vidis da li ce forum da ih prikaze ili ne (probaj na jednoj slici). Ako to ne uspe onda moras svim slikama zameniti stare adrese na one potpuno nove iz tacke 3. (rucno ili nekim forumskim alatom ako postoji). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Februar 25, 2019 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći i sugestijama. Pablo je problem rešio, i sve se vidi kao pre. Hvala Pablo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...