ratko 1 Napisano Mart 24, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ENDURO JAKNA odlicna,dobra ventilacija,za sve vremenske uslove,svi protektori,3 postave,2 se skidaju,velicina XL cena 140 e tel: 062/300-459 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Mart 29, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan pala cena....130 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan a kako da dodjem do nje jer sam iz Crne Gore.Pozdrav Sasa sa Cetinja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ako si zainteresovan smislicemo neki nacin da ti stigne jakna kuci u crnu goru,ima ova brza posta post expres mislim da bih ti je mogao poslati preko njih,ma nacicemo valda neki nacin pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam, ali me vise interesuje moram li cekati da cijena jos padne ili je to zadnja.Pozdrav :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 2, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan ehhh drug spustio sam cenu,ja je platih 150e prodajem je zato sto vozim R motor.pa zar nije greh platiti ovu jaknu manje od 130 e ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano April 3, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li cibzara da se veze za pantalone ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih jaknu samo da vidimo kako da je dobacimo do Crne Gore ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 3, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan jakna nema cibzar za pantalone,sasa raspitacu se na koji nacin jaknu mozemo prebaciti za crnu goru,problem ja sto radim po celi dan a sposla nista nemogu da resim,raspitaj se i ti pa se cujemo. pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 4, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam iz cg i ja bih uzeo jaknu ....Velicina mi odg,a i kroj mi se svidja...Ako je ne uzme on uzimam je ja 100% Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Postoji li neka mogucnost da jaknu dobacis do Subotice(najkasnije do utorka poslije podne).Moj drug tada krece za Crnu Goru.Molim te odgovori mi odmah da znam hocu li slati pare.Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan u nedelju cu najverovanije ici za suboticu al do utorka sigurno,tako da mozes prijatelju dati moj broj mobilnog da se dogovorimo kad i gde ce mo se naci da mu predam jaknu.Mislim da ce ti se jakna svideti 100% cao drug Hellboy ako kojim slucajem sale odustane cujemo se pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 4, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da ti sjutra posaljem ja njegov broj,pa kad ti dodjes samo mu se javi da se dogovorite kako da se sretnete.Unaprijed hvala ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 5, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Ma nece je on ni uzeti, sta ce mu dvije jakne, a ja nemam ni jednu. Valjda covek ima dusu da je ostavi meni ;D, sad je baci na licitaciju,pa ko da vise hehehe Zemljace imas li nekog da prolazi kroz sabac da mi uzme neki magnet od Gordana? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 086 0 Napisano April 6, 2008 U prolazu, 26 postova Lokacija: Cetinje - Montenegro Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jaknu ali sam se malo popravio pa mi je mala :'( :'(.Ovu iz Ratka mi donosi drug koji ide kamionom za Madjarsku ali ne prolazi kroz Sabac.Inace ja sam iz Cetinja a porijeklom iz Kolasina.Cesto dolazim tamo pa kad naidjem javit cu se.Pozdrav ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 6, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan hehe ae ko da vishe njegova je salim se jakna ce i dalje biti ista cena za sve, sale imas pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 7, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan Inace ja sam iz Cetinja a porijeklom iz Kolasina.Cesto dolazim tamo pa kad naidjem javit cu se.Pozdrav ;) Ajde pa kad budes dolazio u Kolasin javi se, a ja cu organizovat ekipu da ti skinu jaknu sala mala ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano April 9, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan jakna prodata saletu 086 Hellboy vise srece drugi put pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hellboy 2 Napisano April 9, 2008 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Crna Gora Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-[ :-[ :-[ :'( :'( :'( :'( :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...