jboban 412 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Prema prvim informacijama prošao kroz crveno i podleteo pod Korsu: http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/2145385-zestoka-saobracajka-u-bulevaru-kralja-aleksandra-povredjen-motociklista-podleteo-pod-automobil-video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 16, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najtuznije od svega je prvo komentar, sa najvise lajkova, koji saban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Maj 16, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Najtuznije od svega je prvi komentar, sa najvise lajkova, koji saban... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan To je već redovna pojava. Čim čuju za motociklistu odmah ospu paljbu kao da smo najgori i uvek krivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas auto kad sam dolazi sa posla, a tu Apriliju sam vidjao da se voza po kraju, nije delovao bas iskusno. Jeftino je prosao kako je mogao, nadam se da ce nauciti lekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 16, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao da lupim minus onom DaNe - tu. Strana na sekundu prihvati minus, onda se refresuje, i moj minus volsebno nestane !!! Neka jos neko proba, izgleda da su ove ocene samo kobajagi... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radovan91 12 Napisano Maj 16, 2016 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd, Surcin Motocikl: Suzuki Bandit 600s Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao da lupim minus onom DaNe - tu. Strana na sekundu prihvati minus, onda se refresuje, i moj minus volsebno nestane !!! Neka jos neko proba, izgleda da su ove ocene samo kobajagi... Meni prosao minus, eto postao sam i ja bot..... Brz oporavak zelim, a ako je tacan razlog nesrece nadam se da je kolega naucio lekciju.... Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Maj 16, 2016 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao da lupim minus onom DaNe - tu. Strana na sekundu prihvati minus, onda se refresuje, i moj minus volsebno nestane !!! Neka jos neko proba, izgleda da su ove ocene samo kobajagi... Isti slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Isto i meni... Ne prihvata minus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Maj 16, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu uspešno opalio minus, a isto i moja žena. Nismo botovi ako imamo svoje mišljenje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano Maj 16, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam pomenutu kaznenu meru... I moram priznati rado bih primenio istu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu uspešno opalio minus, a isto i moja žena. Nismo botovi ako imamo svoje mišljenje. Pa jbg i ja sam pokusao da iskazem svoje misljenje minusom, ali nisam uspeo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 542 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao da lupim minus onom DaNe - tu. Strana na sekundu prihvati minus, onda se refresuje, i moj minus volsebno nestane !!! Neka jos neko proba, izgleda da su ove ocene samo kobajagi... nije uspelo , moguce da trazi da se registrujemo-ulogujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...