Zokki 32 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Izduv za Kawasaki ER 6/F/Versys, praktično nov i stanje se vidi na slikama - brutalan zvuk!!! Cena može da se dogovori ali u okvirima realnog!!! Molim kontakt isključivo na telefon 063/ 20 85 20 posle 11h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Druže, mislim da sam jasno napisao tj. zamolio da me zainteresovani kontaktiraju telefonom. Ako ti je to problem pošalji mi broj pa ću ja tebe pozvati, neću da propadnem za par minuta razgovora... Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj zovni nikola namerno i napisi cenu ovde velikim slovima 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Maj 12, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ali ces da propadnes ako napises okvirnu cenu. Sve nepotpune oglase koji ne sadrze tacan opis, fotigrafije i CENU treba odmah brisati bez izuzetaka. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока 14 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Pozovite da vas malo davim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...