Ilija Cvorovic 21 Napisano Maj 28, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da po gradu i nije bas pametno slusati muziku.... Za duze ture ok... Ja ovih dana planiram da skinem audio knjige da slusam dok dzogiram... mislim da bi dobro doslo i za duze voznje...đ Ima ih masa na YT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Например, не знам колико вама познати, неки хитови попут "Ја враголан и мој деда" Индиректно утицала на мој ник овде Kud krenemo svet nas gleda. On nekada a ja danas.. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Maj 29, 2016 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Psujem(Vucica),kunem(Vucica),racunam(plata..sta i kako i koliko),pevam (narodnjake najvise(zapalio bih celo selo))...probao sam sluske ali velika glava a fest kaciga kazu to nece moci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 29, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ihh koliko bi postova onda trebalo da se izbriše... Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Jun 12, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Priča mi drug, kako je jednom pljunuo u kacigi Nije bila jet kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Jun 12, 2016 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čistio vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Jun 12, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok. Zaboravio na vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 12, 2016 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Vozim da bih bio srecan, a kad sam srecan... smejem se, pevam glasno, mumlam, urlam.. (sve to u duru).. i tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 950 Napisano Jun 13, 2016 Zainteresovan, 597 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom se smejem, u krivini ili na pravcu podjednako. Umem i da zapevam ili zviždućem, ali najači trip mi je kad kinem pod kacigom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexason 127 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Suzuki GSX-R 750 K5, Yamaha TDR Prijavi odgovor kao problematičan Priča mi drug, kako je jednom pljunuo u kacigi Nije bila jet kaciga Razumem druga, meni je ostala navika da naduvam balone od zvake dok se vozim.. Sad na fullface, i dalje to radim, pa kad stignem kuci obavezno odlepljujem ostatke od zvake.. Navika je cudo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 13, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam solo na bajku onda ili pevam ili imitiram zvuke nekog besnog trkackog motora... Kada sam sa zenom onda uglavnom cutim i vozim...ona peva... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Jun 13, 2016 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan samo pesma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jun 16, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan stojim na semaforu,pevusim,malo mlataram glavom i u jednom trenutku zavrnem gas i kad sam se okrenuo iza sebe sam video stoji biciklista tacno kod topa....pomislio sam ovom vise nije dobro i nece vise stati iza motora sa strane auspuha...zovem ga da dodje sa druge strane i izvinim se a on meni rece SAMO OPUSTENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3094 Napisano Avgust 10, 2016 Samo nek je neki cirkus, 792 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji mi je k ... al ponekad kad prođem negde kraj nekog pašnjaka gde se pasu krave, ja je pozdravim, to jest zamučem U kacigi sa dubokim basom zvuči baš originalno. Aj priznajte i vi, da ne ispadne sad ko da sam jedini, majkumu. Jao, ako neko bude sastavljao moj psihološki profil po ovom forumu, ja sam puko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1785 Napisano Avgust 10, 2016 abc, 896 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Avgust 10, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da jesi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tog bas efekta u kacigi i volim da imitiram zvukove neke besne masine, mada od kada sam stavio Race Ada izduv, on pravi pesmu...ja samo slušam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1970 Napisano Septembar 19, 2023 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам хтео да отварам нову тему, мада је ово интересантно решење, а и да се подсетимо неких никова. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...