hitman 355 Napisano Maj 3, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna mozda da li postoji nekakva mapa Mongolije za bilo koji uredjaj? ( iGo, Garmin, itd .. ) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9403 Napisano Maj 3, 2016 4_tocka_i_karoserija, 2005 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da cela Mongolija ima manje asfalta nego Beograd...tesko da to postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 3, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da cela Mongolija ima manje asfalta nego Beograd...tesko da to postoji. Pa pretpostavljam, ali reko, obzirom da je tehnologija uznapredovala, da ne budem lenj da pitam ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 3, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao kod Turatech-a, cini mi se da je bilo nekih ruskih vojnih mapa digitalizovanih... Ovde imas sve verzije, ali kosta http://www.omnimap.com/catalog/int/mongolia.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 3, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jesi gledao kod Turatech-a, cini mi se da je bilo nekih ruskih vojnih mapa digitalizovanih... Ovde imas sve verzije, ali kosta http://www.omnimap.com/catalog/int/mongolia.htm Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Maj 3, 2016 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Garmin sa Birdseye Satellite Imagery pretplatom i logovi ljudi koji su vozili. Postoje i neke Openstreet mape al bih se ja najvise pouzdao u kombinciju Birdseye-a i log-a. Doduse i ta verzija je daleko od tacne jer je kao sto znas stanje na terenu podlozno velikim promenama zbog majke prirode i vremenskih uslova . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 3, 2016 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Garmin sa Birdseye Satellite Imagery pretplatom i logovi ljudi koji su vozili. Postoje i neke Openstreet mape al bih se ja najvise pouzdao u kombinciju Birdseye-a i log-a. Doduse i ta verzija je daleko od tacne jer je kao sto znas stanje na terenu podlozno velikim promenama zbog majke prirode i vremenskih uslova . Da, sve vise kapiram da ce se ipak sve svesti na poneki log i waypointe, mada proucicu malo tu opciju sa Garminom. `fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ovo http://garmin.openstreetmap.nl/ sasvim u redu, koristim na svom Garminu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19407 Napisano Maj 4, 2016 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan OSM mape. Idu na Garmin ili bilo šta drugo (čak i običan telefon). Generiši sam svoju mapu na gornjem linku. Odlično će te služiti, provereno. U Ulan Batoru i još ponegde imaš čak i kućne brojeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 4, 2016 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Imas i http://navigatorfree.mapfactor.com/en/ sa Openstreetmap (Mongolia OSM April 11, 2016) mapama. Moze na pna navigacije sa Windows CE sigurno a pise da moze i za android. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 4, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre covece u Bosnu ko sav normalan svet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...