perkestefan2 0 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz drustvo ima li neko neku semu za 2t motor za auspuh? potrebno mi je za 250 cc da napravim zadnji top.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Maj 1, 2016 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji top iliti prigušivač možeš da napraviš i od pivske limenke. Predpostavljam da tebi trebaju kalkulacije za rezonantni deo : https://www.google.com/search?q=2t+exhaust+calculator&oq=2t+exhaust+calculator&gs_l=serp.3..0j0i22i30l8.38619.39758.0.40211.6.6.0.0.0.0.163.666.3j3.6.0....0...1c.1.64.serp..0.6.664.5OtrLEqx6O8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan2 0 Napisano Maj 1, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni zadnji top nesto kracen ili sta je radjeno ne znam, ali se cuje nenormalno i strasno me nervira, sta ima u rezonantnom delu jel ima nesto u njemu kao prigusivac ili nesto da moze da sagori, a top nzm kako da napravim drugi, imam aparat za varenje prohroma i sve to i mogo bi da izvarim sve nego treba mi neki savet, u pitanju je motor kawaski kx 250 sta ubaciti u top pozadi i koju duzinu topa napraviti? kako napraviti prigusivac ili onaj DB Killer Bio bih zahvalan svakome ko mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Lonac,prigusivac ili top kako ga vec ko zove....vidi jel ima vune u njemu,ako nema napuni ga i cuce se dosta manje.....mada kod cvaja i ako je ima pozeljo je posle odredjenog vremena da se zameni jer se natopi uljem iz mesavine i ne radi kako treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perkestefan2 0 Napisano Maj 2, 2016 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam drugi drustvo, odustao sam od pravljenja... Nemam zivaca za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...