Endurac 962 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ode mi ventilator hladnjaka, ako ima neko od kolega nek javne, bolje da ostavim nekom od nasih pare. Nasao sam par polovnih i novih al ajd da vidim i ovde.) Mozei gornji levi vozacki suncobran na nebu (i na zemlji); 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 064/1955-935 je broj coveka koji salje delove iz Sapca, za slucaj da ne nadjes ovde. Sa doticnim imam samo pozitivna iskustva, a na preporuku sam i dosao do njega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, ode mi ventilator hladnjaka, ako ima neko od kolega nek javne, bolje da ostavim nekom od nasih pare. Nasao sam par polovnih i novih al ajd da vidim i ovde.) Mozei gornji levi vozacki suncobran na nebu (i na zemlji); 063 7716 465 druze, pedja iz indjije, nacices sve kod njega, cene su mu stvarno ok i kao covek je isto ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Maj 1, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, obojici, mislim da cu kod njih da resim, tj vec sam stupio u kontakt;) Ne zaboravite da cim na pivdzan kad ste oko Slavije )) Gore ima mob;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...