Vićsa 57 Napisano April 29, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi mala pomoć u vezi dva oglasa. Ako neko zna ili može da ode da pogleda. Voleo bih bar nečije mišljenje pre nego što prevalim toliki put. Unapred zahvalanArilje: http://www.polovniautomobili.com/motori/8120182/honda-954 Leskovac: http://www.polovniautomobili.com/motori/7952549/honda-cbr-954-rr Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 29, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Arilju i mogu da pogledam Hondu. Sad vidim, čak mi je u komšiluku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidim na fb ovog iz arilja da voli da digne na tocak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan ga vidim zabacuje zadnjim točkom i njiše dupetom, od snage motora, šta li... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano April 30, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te zanima 954 uzmi moju bivsu, ima dosta opreme, dobar je motor. Crno zuta sa poliranim felnama, ima i nekih sisa na oglasu. Ako te zanima nesto u vezi nje pitaj. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano April 30, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan ga vidim zabacuje zadnjim točkom i njiše dupetom, od snage motora, šta li...mozda ga napadaju musice pa mlati repom kao konj 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 30, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan ....lepo zaobidješ oba i nadješ pouzdaniji i manje maltretirani motor.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 30, 2016 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Jasno mi je bilo, da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano April 30, 2016 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan savet zaobiđi 954 rađen je samo 2 godine, ima problematične agregate, kratke klipove koji brzo ubiju cilindre od nikasila, vođice ventila koje se pojedu a nema ih ako rezervnog dela, takodje često na kod nas već ishabanim primercima hoće da crkavaju senzori km sata. Samim tim što je radjen samo dve godine pronalazak delova kao i cene nisu zanemarljive. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4935 Napisano April 30, 2016 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je jedan od poslednjih gde čovek normalne visine može da se spakuje, Ostalo verujem da je istina Nego što se tiče klipova, da li se tu misli na kratak hod klipa ili na sam klip? Jer iako je hod kraći nego na 900 isti je kao na 929 i neznatno kraći nego na 1000. Ali tu su motori sa još kraćim hodom(to bi trebalo da znači da se lakše vrte) kao što su Trijumf Dajtona 675(jeste manja kubikaža ali pošto ima tri cilindra oni su otprilike iste veličine) kao i BMW S1000 koji ima još kraći hod koji je ispod 50 mm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...