Jump to content

Moto Zajednica

Skidanje Blokade Sprint Sport 4t

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Sprint sport 4t

Pozdrav svima  zanima me gde se skidaju blokade na Spritn Sport  50 ccm 4 t da napomenem ako ima blokada i na cdi da mi je cdi sa 4 pina plavo zuta,crna,zelena i crno zuta zica. 

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2915 postova

imas dosta tekstova o tome,meni je na basicu 4t crkao cdi posle pranja.kupio sam drugi,bio je ispod 1000 dinara u kisackoj-moto bike.Pitao sam ih da li ce biti nekih promena nisu znali.Kad sm ga stavio dobio sam vise od 10km i bolje je vukao.To ti je najeftinija varijanta-netreba majstor,jedino mozda ono secenje zice ali to  neznam kako ide

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Sprint sport 4t

vec sam uzeo novi cdi al razlike nema,skinuta je blokada sa karburatora a sutra cu da vidim pa skinem taj prsten platnu  sto se krije ispod dekle. 

• Drug član, 755 postova

Ništa od CDI za sada.Hteo sam da ga probam,pa naručim-ako radi,međutim za CDI nema probe.....Od prilike majstor nije siguran hoće li unlimiteed CDI pobediti sečeni serijski,pa neće čovek da plaća 2 poštarine....E,ima li neko iskustva sa otvorenim dal' da ga nazovem''tuning'' auspuhom za 4T?Po svoj prilici komša i ja ćemo da delimo skuter....Beše tema o tome u kojoj sam bio isključiv da tako šta nije moguće.....Videćemo sada smo u fazonu da jurimo neki auspuh,jer kit klipa 47mm već ima ima i tu radilicu kako kaže neku ojačanu...Bregasta njemu treba.....Polako....Ma kada smo se potvrde dočepali,sad će sve kao ladana voda da ide.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja