U-Rosh 87 Napisano Jul 17, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Prodata srebrna strela... Shta kupujesh dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jul 17, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pešadija do daljeg.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Је ли КЛЕ остаје на форуму или је неко "лијеви" штета, "стрела" је баш била стрела...! Али добро, ипак остаје на друму. Уживај у бициклизму, шта друго да кажем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jul 18, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo ga jedan momak iz Lazarevca, nije na forumu....još...e da imam i veliku i malu tank torbu na prodaju, pored kofera i auspuha...moraću postaviti oglas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da Vas obavestim čisto radi orijentacije kolika je registracija za Kle-a. 2001 god.11.300 din.(keš) bez ikakvog popusta, samo sam promenio saobraćajnu koja je sad na moje ime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jul 18, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan @Boriša Koja je cena za kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle kš 20 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Kawasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Očistio malo i pritego lanac pošto sam imao slobodni dan u preduzeće.Za sledeću sezonu verovatno novi komlet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Jul 18, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan @Boriša Koja je cena za kofer? Neka bude 90e sa nosećom pločom, naslonom i dva ključa, stvarno je dobar i čuči mu odlično, staju dve full face kacige unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jul 18, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Danas odradio produzenje registracije...tehnicki, osiguranje , nalepnica i ostali troskovi 10600din okruglo. motor 2004. godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Očistio malo i pritego lanac pošto sam imao slobodni dan u preduzeće.Za sledeću sezonu verovatno novi komlet Hm,sudeci po slikama pocni vec sada da skupljas pare ,ako te tjesi i mene ceka isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Jul 19, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kle je spreman za put, zamenio lanac, lančanike 130 e. Putovanje na koje krećemo je 1600-2000 km sa fabričkim sedištem . Napakovani ko magarac krećemo u ponedeljak a slike sa putovanja stavljam i ovde ako nemate ništa protiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Kle je spreman za put, zamenio lanac, lančanike 130 e. Putovanje na koje krećemo je 1600-2000 km sa fabričkim sedištem . Napakovani ko magarac krećemo u ponedeljak a slike sa putovanja stavljam i ovde ako nemate ništa protiv Sretno i pisi nam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 19, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Radje se odlučuješ da putuješ KLE-om, pored Viraga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 19, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ma KLE je zahvalan za tovarenje,sve trpi i muski podnosi nema voblovanja ni prebacivanja,samo ljulja Probano u vise navrata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Jul 19, 2013 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kle je spreman za put, zamenio lanac, lančanike 130 e. Putovanje na koje krećemo je 1600-2000 km sa fabričkim sedištem . Napakovani ko magarac krećemo u ponedeljak a slike sa putovanja stavljam i ovde ako nemate ništa protiv Ako si u mogućnosti probaj da nabaviš parče jagnjeće kože po mogućstvu u crnoj boji i da ga staviš preko sedišta, dovoljno je da je 35x35cm. Moje iskustvo od pre tri nedelje je jako pozitivno, išao sam na III KLE Meeting i tom prilikom provezao sa ovako pripremljenim sedištem 2200km bez ikakvih problema. Pre odlaska u Gospić u ovoj sezoni odvozao sam svega 230km tako da sam bio totalno bez kondicije što se tiče sedenja na poznatom nam neudobnom, uskom fabričkom sedištu. Srećan put, dobro vreme pa piši kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fischer 10 Napisano Jul 20, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Bad Wörishofen Motocikl: Yamaha xv535 virago Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci i na savetima . Posle dugotrajne pripreme rute, moja lepša polovina je završila plan, i ispostavilo se da ćemo preći preko 2000km, (bez navigacije). Putovanje će trajati 10 dana kako smo planirali, ali videćemo onaj gore dali se slaže stim. Pozdrav KLE ekipi!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podršci i na savetima . Posle dugotrajne pripreme rute, moja lepša polovina je završila plan, i ispostavilo se da ćemo preći preko 2000km, (bez navigacije). Putovanje će trajati 10 dana kako smo planirali, ali videćemo onaj gore dali se slaže stim. Pozdrav KLE ekipi!!!!! Na koju stranu svijeta idete i ruta je ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jul 20, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут и време да вас послужи! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут! Но, КЛЕаши, има ли нас на скуповима овај викенд?! Ако има, гдје је ко Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jul 21, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mozete pratiti putopis koji upravo pisem, isla su dva KLE-a, -Vukasin-ov i moj, sa jos dva saputnika. Nece biti narucito dugacak, ali je lepa avantura! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Jul 22, 2013 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mozete pratiti putopis koji upravo pisem, isla su dva KLE-a, -Vukasin-ov i moj, sa jos dva saputnika. Nece biti narucito dugacak, ali je lepa avantura! Што је слатко- то је кратко! ево ти и овдје плус само пиши, пратимо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jul 24, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Evo, nastavljam danas, a mozda i zavrsavam. Bio sam u obavezama nekim ova dva dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jul 28, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Danima niko nista Da nisu svi prodali KLEpetala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Jul 28, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, mrzi nas da kuckamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Jul 28, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme, vozamo se. Eto jednog dokaza kvaliteta KLE-a, niko da pita "kako da rešim problem sa...", "hitno mi treba deo...", "šta da radim, neće da..." itd, kao što, vidim, pitaju i kukaju po drugim podforumima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...