Boriša 241 Napisano April 30, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja nemam FB nalog, niti ću ga praviti....probao sam čoveka kontaktirati na sve načine, bezuspešno, poslao sam ti PP pa ako hoćeš pitaj slobodno, ja sam ozbiljno zainteresovan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da, onaj mail sa njegovog sajta nije u funkciji, ovo je njegov novi e mail raceada@gmail.com. Inache ja sam ga kontaktirao, odgovorio mi je posle 7 dana i tada mi je rekao da ne mozhe da primi porudzbinu jer ima problema, i tek posle 3-4 dana smo se opet chuli i onda je pristao da mi odradi posle praznika i opet kazem sve preko fejsbuka, ja njegov broj nemam, poslao sam mu moj i rekao je da ce zvati kada napravi i onda salje kuririma pa sam montirash. Cene su od 100e pa navishe, zavisi kakvu kapicu hocesh da li hocesh karbon kapicu, da li hocesh karbonsku oblogu, ja sam hteo ali mi on kazhe da karbona nema u nabavci tako da uzimam kao ovaj sa slike, samo sa obichnom crnom kapicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Znaci tebe auspuh sa db kilerom kosta 100 eura,a to po mom misljenju nije skupo. Meni su u drugoj firmi trazili 170 eura sa montazom??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Da, mene ce taj koshtati 100e, a ovaj sa fotke mislim da koshta 130 zbog karbonske kapice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 30, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces podeliti sa nama kako sve to izgleda,kad namotiras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano April 30, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Je l bi mogli da se izvedu nekako dual bro's auspusi? Da se ne spajaju, nego svaki sa jedne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da ne zna mozhda neko kako se zove ovaj deo koji je obelezhen crvenim i gde ima da se nabavi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 1, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da ne zna mozhda neko kako se zove ovaj deo koji je obelezhen crvenim i gde ima da se nabavi. Hvala. Evo to je to,a trebalo bi da ima i da se nadje negde drugde http://www.ebay.de/itm/Anfahrgummi-Ruckdampfer-orig-Kawasaki-KLE-500-91-04-/400469080461?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d3dd1398d 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Maj 1, 2013 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Da ne zna mozhda neko kako se zove ovaj deo koji je obelezhen crvenim i gde ima da se nabavi. Hvala. Evo to je to,a trebalo bi da ima i da se nadje negde drugde http://www.ebay.de/i...=item5d3dd1398d Hvala brate, to mi treba. Jel zna mozda neko gde ima kod nas da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 1, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan A probas kod ovih sto prodaju polovne delove,mozda nadjes neku ocuvanu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Kleaši ! Nešto mi krcka u prednjem točku. Primetio sam to, dok sam izlazio iz garaže gurajući motor isto se čuje išao napred ili nazad.Dok ga vozim naravno nečuje se i za sada nesmeta.Šta to može biti da nije ležaj ? koliko to može biti opasno vozio bih se sad malo za praznike, od sutra sam slobodan što se tiče posla. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 2, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan postoji velika mogucnost da je sajla kilometar sata...tj da se izvukla licna koja skreba dok guras ili ides polako,sto brze ides zvuk se gubi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam imao slican problem ispostavilo se da sajla kilometar sata nije lepo nalegla,malo nauljio i sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima pogledaću sutra kako stoji sajla i dali se izvukla ta licna- kilometar sat radi normalno nema prekide niti kazaljka podrhtava. Malo sam se vozao sad sam stigao tako da nisam ranije pročitao odgovore. Sutra javljam šta je u pitanju hvala Vam drugari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Maj 2, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Мени не ради нормално километар сат.Цифре су ми на пола броја.Како то да решим? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 2, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti kazaljka sata trese onda postoji velika mogucnost da ce ti puci sajla,a sto se tice toga sto su brojevi na pola,to bi mozda bilo dobro da neko pogleda km sat... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Juce posle celodnevne voznje prilikom povratka kuci auto-putem testirana max brzina.Sa nas dvoje i zaleganjem 175km/h(po satu).Malo laze,po navigaciji 170km.Izduvan,razigran,samo prede.Ovo je bio samo test inace ga ne vozim tako,mora da se zna sta moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ja u dvoje nisam prelazio 140 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Maj 2, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ja u dvoje nisam prelazio 140 km Da je mogao isao bi ja jos umace mi drugar sa VFRom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 3, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kad se vari nesto na motoru da li je obavezno da se raskaci akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 3, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, obavezno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Maj 3, 2013 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan prosli put sam vario neki flah na copavu kako bih joj prosirio gazni deo i nisam raskacio (nisam znao da treba),ali i pored toga,nista se nije desilo...sad planiram da zavarim na zadnjoj vili onaj kruzic za stender (kao sto imaju noviji modeli),pa reko,da proverim dal je obavezno...inace ,hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 3, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Bila tema o tome šta može da se desi ako se ne skinu kleme, ne mogu da tražim. Prvi put si imao sreće, ali, bolje ne rizikuj ponovo, koji je smor otkačiti accu? Inače, varenjem flaha na ćopavu dobijaš čvrsti spoj i definisan ugao prema podlozi pa se neki put pločica ne naslanja celom površinom nego samo ivicom. Zar nije bolje rešenje sa fleksibilnim spojem (tipa dve pločice stegnute šrafovima medjusobno izmedju kojih je origigi podloga ćopave)? Ali, svršenom poslu nema mane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Maj 3, 2013 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Je l bi mogli da se izvedu nekako dual bro's auspusi? Da se ne spajaju, nego svaki sa jedne strane? Uuu, i meni se svidja ta varijanta i nosim se mišlju da odradim tako nešto, ali, k'o za inat ovaj lonac nema ni naznake da će skoro propasti pa da razmišljam o zameni i prepravci. Onako, na prvu loptu - svakako da bi moglo, sreća je i da su bočne plastike simetrične pa se ne bi morala prilagodjavati novoj situaciji a i mesta za kačenje levog (novog) lonca postoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Maj 3, 2013 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da bi bio brutalan zvuk, sa dva auspuha koje prave u Adi, ili pak zvuk kao ova Yoshimurica: Samo sto bih voleo da dimeziju budu poput fabrickog. Kakva bi to bila zver. Inace, gde ste bili za 1. maj? Je l neko isao u neku voznju? Ja sam sa svojom dragom, bio u kratkim crtama: Pancevo - Srebrno jezero - Golubac - Djerdap klisura - Ram - Skelom do Backe Palanke - Vracev Gaj - Kovin - Pancevo. Bila je prava avantura, narucito put do Rama od Srebrnog jezera, asfalt skoro i da nije postojao prepun rupa, a onda u jednom trenutku nestaje i ide jedno kilometar ipo sljunka, i peska, pa nas onda sustize kaminoncina neka, a ja nemam gde da se sklonim, a on bi da me izgura... i tako.. bilo je zanimljivo. Sve u svemu nekih 300 i kusur kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...