Stefan0806 0 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan Da li kupiti detejku 1989 godiste? motor je u savrsenom stanju, kao iz fabrike je, odrzavana maksimalno i ocuvana, ali godiste mi smeta iskreno, da li cu moci da je prodam posle, nece duze od 3 godine da bude kod mene, jel imaju delovi za nju?.. Drug je prodaje i trazi 850.. evo slike motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako ti je drug, onda znaš sve o motoru. Kako je vozio, šta je radio, šta je menjao... Prema tome oceni sam, hoćeš-nećeš Tamo gde je on nabavljao delove, nabavljaj i ti. Gotovo si sam odgovorio na sva pitanja koja si postavio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0806 0 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam gde je nabavljao delove, znam samo kako je vozio.. a ni za prodaju kasnije ne znam nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0806 0 Napisano April 25, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan i znam da je kompletno sredjena trenutno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Za prodaju ne može niko da ti kaže. Pa eto, kupuj je onda, ako ti se sviđa i sređena je, pa i lako možeš da ga pitaš za delove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 107 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Ako je stvarno u dobrom stanju i nije puno presla, kupuj. Moze malo cena dole ali i nebitno.. Ja pre 4 god kad sam birao ono bas prvi motor, uzeo sam Hondu MT5 '85 god od prvog vlasnika sa predjenih 4500+ km i platio je 550 čini mi se i za 4 god sam samo svecicu promenio i zadnju gumu, prodao sam je sa predjenih 15000+km za iste pare i covek koji sada vozi je prezadovoljan Srecno! Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan0806 0 Napisano April 26, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Mataruška Banja, Kraljevo Motocikl: Aprilia SR 50 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...