Jump to content

Moto Zajednica

POMOC NA DRUMU

Recommended Posts

• Drug član, 1261 postova

Evo igrom slucaja drugaru ostane motor bez goriva na obrenovackom. Kawa od pet sest godina starosti, daklem sto bi rekli R. Mahao je punih dva sata da mu neko stane. U medjuvremenu je proslo bar dvadesetak motorcikala i niko  nije ni usporio a kamoli stao. Igrom slucaja decku je pukla baterija na mobilnom pa nije mogao nikoga da pozove u pomoc. Jedva zaustavi neke cigose na taljigama, koji cudom imase telefon marke alkatel ali uz manju naknadu od 100 din posla mi poruku gde je i da se vec skocopizdio cekajuci. Upalim auto, ponesem pet kila corbe i nadjem ga kako rida uz motor, sa kacigom na glavi. Bilo je vec sest sati, pao mrak na oci, sunce zaslo , vetar poceo da duva a on pored Save.

Nadam se da nikada necete proci pored motorciklioste koji stoji pored puta a da ne pitate ima li problema.Vise puta mi se desilo da sam sa obicnim parcetom kabla , osiguracem ili sijalicom iscupao coveka iz mrklog mraka. Nema mnogo ljudi koji ce ostaviti motorcikl negde usred nedodjije da kupi litar dva goriva, da se dovuce do pumpe.

SOLIDARNOST PRE SVEGA, pogotovu na dva tocka.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

:o :o :o

Ne mogu da verujem da mu ni motoristi nisu stali !!!  Mislim, verujem ti nego ne mogu da shvatim  ???

Jes`  vid`o  sta je Alkatel ! ;D ;D

• Zainteresovan, 457 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025)

Eto, a ti likovi i njima slični pretenduju da se zovu (ili da ih zovu) bajkeri!!! Kao po nekom pravilu to su uglavnom oni tipovi koji motore više voze da bi bili viđeni, da bi se duvali ili lečili neke druge lične komplekse, a manje zbog same ljubavi prema motorima i svemu što uz to ide. Glavne relacije su im kuća - kafić, a kaciga im najčešće štiti lakat a ne glavu, jer da kacigu nose na način kako se ona nosi, niko ih ne bi prepoznao. Žalosno!

By the way, pošto mi je autor ovog posta komšija, a koristim priliku da ga preporučim i kao dobrog majstora, sad znam čiji broj da okrenem ako budem u problemu ;)!

• Zainteresovan, 528 postova

Ma da neverujete kakve stoke ima, meni se desilo da mi na kolima puklo crevo koje vraca visak goriva iz karburatora u rez. Ovo i nije bio problem jer sam taj auto vozi na plin, samo je trebalo da odvojim crevo sa dovoda. Stojim sva 4, dignuta hauba, odvrcem selnu da skinem dovod. Staje tip i otvara prozor ja prilazim da ne bi covek izlazio jer mi ne treba pomoc i umesto da dobijem pitanje jer treba pomoc on me pita za put. Ja gledam ne verujem reko mozda ce me pitati dal treba pomoc, vidim ja da nema tih namera, e pa vazi onda je i dobio objasnjenje puta, onako kako me je i pitao dal treba nesto.  Nadam se da je osto bez benzina pre nego sto je ukapirao da sam ga zajebo.

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

Ma da neverujete kakve stoke ima, meni se desilo da mi na kolima puklo crevo koje vraca visak goriva iz karburatora u rez. Ovo i nije bio problem jer sam taj auto vozi na plin, samo je trebalo da odvojim crevo sa dovoda. Stojim sva 4, dignuta hauba, odvrcem selnu da skinem dovod. Staje tip i otvara prozor ja prilazim da ne bi covek izlazio jer mi ne treba pomoc i umesto da dobijem pitanje jer treba pomoc on me pita za put. Ja gledam ne verujem reko mozda ce me pitati dal treba pomoc, vidim ja da nema tih namera, e pa vazi onda je i dobio objasnjenje puta, onako kako me je i pitao dal treba nesto.  Nadam se da je osto bez benzina pre nego sto je ukapirao da sam ga zajebo.

:o :o  ??? ???  :D :D  ::) ::)  kralju  :-[

• Skuteras, 3729 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Rogec jednom u klisuri lose parkirao motor i prevrne mu vetar, svi stajali da vide da li je pao i da li se povredio. Ljudi vole krv. Kad se neko razbije svi se okupe da gledaju, a kad neko ostane u kvaru malo ko ima da pomogne

• Banned, 993 postova
  • Motocikl: zx7r

strashno... gde je tim ljudima LJUDSKOST?!

ma ne treba nishta od ljudi ni ochekivati, razocharavati se bzvz., i onda kad vam neko neshto malo uchini to znate da cenite...

jednom prilikom ja krenuo na servis u balosavu pre nekoliko meseci i stvarno sam strashno zhurio, tad sam josh chopera vozio...

elem, vozim ja i na semaforu u kragujevcu na sred raskrsnice lezhi motor! nigde nikog !! vidim neki kombi malo dole parkiran i naravno gas i prodjem kroz crveno, zakrchim ljude kojima je zeleno i parkiram se kod tog motora (srad 600), gledam levo-desno kad prilazi neki lik koji copa...

ja pritrchim, pomognem choveku, pitam jel sve ok, hocu i svedok da budem... pomazhem ovom 'bajkeru' da izvuche neke pare, odguramo motor zajedno kad nailazi milicija, staje i kazhe, citiram: "ili zovite policiju ili se sklanjajte odatle, zakrchiste saobracaj!!!" a ja na ivici da ih oteram u tri lepe...

i tako, izgubim ja tu dobrih sat vremena, poremetim sve obaveze a mislite da mi je neko rekao hvala? samo hvala ili cenim to? nisam ja nishta trazhio, ali eto bilo mi je strashno krivo... kazhem choveku moram da idem, jel mozhesh dalje sam? a on meni: "AJD", samo shto mi nije rek'o koj si qrac i stajao!!!  >:(

• Ne silazi, 5585 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ostao sam u Grckoj bez goriva na motoru posto sam se vozio kroz neki vukojeb gde 160km nema pumpe. Stao mi je prvi kamion koji je naisao ;D! Ljudi kod nas su isfrustrirani i izgubili su svaki pojam o solidarnosti!

• Zainteresovan, 845 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride

Ostao sam u Grckoj bez goriva na motoru posto sam se vozio kroz neki vukojeb gde 160km nema pumpe. Stao mi je prvi kamion koji je naisao ;D! Ljudi kod nas su isfrustrirani i izgubili su svaki pojam o solidarnosti!

potpisujem

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja