Ex500 0 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Kawasaki gpz500 Prijavi odgovor kao problematičan pokušao sam ubacit video ali piše da mi nije dozvoljeno pa sam ubacio na youtube snimak evo url od snimka https://www.youtube.com/watch?v=Y1wqZxXBXyc znači motor ne pali na ključ što možete vidit na video snimku,ali se čuje kuckanje a neće alanser da okrene.alanser sam skido i radi,motor pali na guranje odma,čito sam forum i uradio sve kako piše očistio kleme,provjerio prekidač nogare itd al opet ista stvar.ako možete pregledat video i reć mi jel ovo do CDI ili nečeg drugog pa da kupim sebi taj dio i stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 22, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi debelu žicu, ko prst, ili šrafciger pa prespoji kontakte na releju od startera da vidiš hoće li da vergla, pazi da ne dohvatiš do rama motocikla. Ako tako vergla, nešto je do releja ili loš kontakt il je crko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ex500 0 Napisano April 22, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Kawasaki gpz500 Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam se u to baš,al evo gledo sam relej ima ona plastika što se utakne na njega kao da je izgorila malo,a motor mi nekad pali na dugme ali većinom neće da pali,i zna se desit da se u vožnji ugasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano April 22, 2016 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio osigurac na automatu alnasera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano April 23, 2016 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sva struja ti ide preko automata anlasera/releja, ako tu imaš problem moraš ga rješavat, nema vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ex500 0 Napisano April 27, 2016 U prolazu, 4 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Kawasaki gpz500 Prijavi odgovor kao problematičan prespojio sam ovo što si mi rekao,motor pali odma čim stavim klječta na starter,do njega je naručio sam novi.hvala vam puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...