Jump to content

Moto Zajednica

Sprint Exactly 70 cc Problem

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: Sprint Exactly

Pozdrav ljudi , imam problem s mojim sprint exactlyijem , uradjen mu je kit od 70 cc , zamenjen karburator , ubacen novi bullet auspuh , stavljene rolnice 4,5 g i stavljen je kn fiter ( pecurkica ) e sad imam problem kad ga vozim on ubrzava sve ekstra ali ide samo do nekih 63 - 65 km/h cak i nizbrdo i takodje je problem sto tolko ide s pola gasa a kad ga stisnem do kraja on samo malo promeni zvuk i cuje se ko da vrti u prazno da li treba nesto da se menja ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3087 postova

Семјоне Михаиловичу, да не испадне да те екипа из "Кинеске империје" игнорише - ипак је боље да се обратиш екипи из "Скутер кафеа", подфорумa за скутераше: http://forum.bjbikers.com/index.php?/forum/74-skuter-caffe/

Ми одавде се баше нешто не "путимо" у скутере.

• U prolazu, 7 postova

Pozdrav ljudi , imam problem s mojim sprint exactlyijem , uradjen mu je kit od 70 cc , zamenjen karburator , ubacen novi bullet auspuh , stavljene rolnice 4,5 g i stavljen je kn fiter ( pecurkica ) e sad imam problem kad ga vozim on ubrzava sve ekstra ali ide samo do nekih 63 - 65 km/h cak i nizbrdo i takodje je problem sto tolko ide s pola gasa a kad ga stisnem do kraja on samo malo promeni zvuk i cuje se ko da vrti u prazno da li treba nesto da se menja ?

• Svrati ponekad, 485 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Treba ti veca glavna dizna. K-Nom je dobio vise vazduha u smesi i sad fali gorivo. Ili nadji vecu diznu,ili rajbuj staru samo oprezno da ne preteras. Vrati originalan filter i bice dobro. Pozz

• Integrisan, 9410 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Ima jedan mladjani deckic, ime mu je Viktor ( Black Adder )....voli da budzi a Bogme svojevremeno bas je dobro nabudzio isti takav agregat.....kontaktiraj ga.

• U prolazu, 7 postova

Treba ti veca glavna dizna. K-Nom je dobio vise vazduha u smesi i sad fali gorivo. Ili nadji vecu diznu,ili rajbuj staru samo oprezno da ne preteras. Vrati originalan filter i bice dobro. Pozz

Ne bi bas mnogo eksperimentisao sa tim pre bi uzeo novu ne verujem da su mnogo skupe , al nzm koju da uzem :D

• U prolazu, 7 postova

Ima jedan mladjani deckic, ime mu je Viktor ( Black Adder )....voli da budzi a Bogme svojevremeno bas je dobro nabudzio isti takav agregat.....kontaktiraj ga.

Hvala na preporuci pisao sam coveku sad cemo da vidimo sta kaze nadam se da ima neko resenje pozdrav :)

• U prolazu, 7 postova

Ajde ljudi pomagajte .... i da samo da se dovezem jos nesto sam danas primetio sad jebem li ga dal je to normalno ali ono kad ubrzam do max do kog trenutno gura i pustim gas on odjednom ko da me neko vuce unazad krene da usporava jel to noirmalno ?

• Zainteresovan, 408 postova
  • Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400

Nisi rekao koji kit je ubacen, 70cc imas base, mid i high end kitove u zavisnosti od toga koliko snage daju. I ko ti je namestio sve te delove?

Posle ovoliko promenjenih delova treba ozbiljno stelovanje, i prenosa i karburatora, nije to samo namesti i teraj. 

• U prolazu, 7 postova

Pa ovako majstor mi je stavio kit e sad jebem li ga koj on je reko samo da je to jamahin klip, a ja sam kupio na kp nov karburator kao za 90 cc sad jebem li ga dal je stvarno za 90cc, od prenosa sam stavio samo lakše rolnice ako to spada u prenos

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja