bojanh 142 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Imam Yoshimuru tri oval u veoma losem stanju i treba mi kompletna reparacija.Robert iz Ade ne radi sa tri oval auspusima i preporucio mi je da se javim Dragon Adi,mada o njima nisam bas cuo pozitivna iskustva.Ima li jos neki majstor kao Robert u Srbiji koji radi kvalitetno i sa korektnim cenama ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano April 13, 2016 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Andjelo iz Bele Crkve. 0638060818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano April 13, 2016 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Na njega sam totalno zaboravio,a imam pozitivna iskustva s njim od ranije.Poslao sam mu poruku,nadam se samo da radi sa tri oval auspusima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 13, 2016 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Darko iz Bačkog Maglića. Meni pravio topove za boldorku https://www.facebook.com/Auspusi-by-DARKO-134812583196757/?fref=ts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 13, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И мени је Дарко радио неки ауспух, додуше за 2Т али сам био презадовољан квалитетом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...